woensdag 7 juli 2010

Pruvenement en jaaroverzicht week 27

Hallo allemaal,

hier weer een update van mij. Wat was het warm he en er komt nog wat lekker weer onze kant op. Ik had niet echt zin om te bloggen de afgelopen dagen vanwege de hitte pfff.

Afgelopen zondag was hier in Oosterhout het Pruvenement. Allemaal stands van verschillende restaurants waar je een klein hapje en drankje kon eten tegen een paar euro. Samen met mn ouders en Niels zijn we lekker alles gaan afstruinen en de nodige hapjes naar binnen gewerkt haha. Ik heb kreeft, coquille en kalfswang gegeten dus dat zijn nu niet bepaald de dingen die je thuis klaarmaakt wat het ook weer erg leuk maakt.
Hier een kleine impressie van de dag. Ook ben ik nog steeds aan de beurt voor het jaaroverzicht op de scrapheap Week 27 is, hoe kan het ook anders, Zomerhitte. Wat doen we om cool/koel te blijven. Ik heb de aardbeitjes gescrapt uit de tuin en van het pruvenement en natuurlijk onze bloemetjes en een lekker roseetje. Het papier komt uit mn restjes bak en ik weet dan ook niet meer waar het van is. Alhoewel het groene komt uit een blokje van Basic Grey. Verder heb ik de letters uit tijdschriften geknipt en alles met een mesje bewerkt en met gesso. Zo krijg je toch weer een heel ander effect. Natuurlijk zitten er nietjes op en glimmermist. Tekst een keertje geprint, is toch ietsjes netter dan mn eigen handschrift haha.

Zo weer genoeg gekletst, ik ga nu een paar uitnodigingen maken en heb nog een paar andere scrapobjecten die ik graag wil maken. Nu nog de tijd ervoor vinden.


Bedankt weer voor het kijken!!

1 opmerking:

Maja60 zei

Gezellig was het hè. leuke fotocollage, net als je LO maar dat had ik al gezegd.