maandag 12 juli 2010

Breda Live en week 28 jaaroverzicht

Goedemiddag allemaal,

beetje bekomen van de WK- gekte. Jammer genoeg geen wereldkampioen maar goed volgende keer beter. Daarmee kwam ik wel gelijk op een goed idee voor het jaaroverzicht waarvoor dit mijn laatste week is. Het thema voor week 28 is winnen of verliezen. Wat heb jij deze week gewonnen of verloren. Dit kan natuurlijk letterlijk zijn maar ook figuurlijk. Helaas heb ik mijn uitwerking nog niet af omdat ik er een beetje a la minute mee kwam en dus ook nog geen foto's heb.
Verder wel een leuk maar druk weekend gehad. Afgelopen vrijdag een afscheidsfeestje en afgelopen zaterdag was het Breda Live. Echt heel gaaf. We hebben Kane, Nick & Simon en Alain Clark gezien maar daarna begon het noodweer!! Ik ben nog nooit van mn leven zo nat geregend. Gelukkig werden we opgehaald maar er was nergens plek om te schuilen. Op de straat spoelde het zo erg dat ik tot mn enkels in het water stond. De foto's zal ik vanavond nog even toevoegen. Niels heeft zn t-shirt boven een glas uitgeknepen en dat was dus halfvol. Helaas is Breda Live afgelast vanwege het onweer wat echt niet gek was.

Nou snel weer aan het werk want ik heb hier nog genoeg te doen. Even kijken of ik ga sporten vanavond want ik heb bijna niet geslapen van de hitte.
Groetjes en tot gauw.

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Oh ben benieuwd naar die foto's. Dan heb jij in ieder geval een nat pak gewonnen afgelopen weekend. Leuke item overigens. Ik wil het steeds weer oppakken maar loop zo achter. Misschien doe ik alleen de items die ik leuk vind en dan wordt dit er zeker 1 van.

groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Een heel leuk onderwerp van je,net als Marjolijn loop ik ook flink achter maar deze ga ik zeker maken.Ik ben benieuwd naar
de uitwerking van jouw.