zondag 27 juni 2010

Vakantiebestemming 2010

Zo daar ben ik weer. De komende 3 weken ben ik aan de beurt voor het jaaroverzicht 2010 op het forum van de Scrapheap. Gelukkig heb ik het nu iets minder druk dus had ik tijd om onderwerp 1 te bedenk en natuurlijk ook uit te werken. Voor wat de andere weken betreft loop ik echt gigantisch achter en ik krijg het maar niet ingehaald. Of ik heb geen tijd of geen puf elke keer wel wat maar...hier is mijn uitwerking voor week 26.

Scrap je vakantiebestemming van 2010. Toevallig blijkt de nieuwe wedstrijd je favoriete vakantiebestemming te zijn dus als je het leuk vindt doe mee!!! Mijn vakantiebestemming voor 2010 is natuurlijk Bonaire. De tickets zijn geboekt en we vliegen 27 augustus. Aftellen is dus begonnen. Mn lay-out heb ik lekker simpel gehouden een witte achtergrond en wat restjes papier van Basic Grey en een merk wat ik niet meer weet. Tijdens het opruimen kwam ik nog wat embellishments tegen van Elsie die hier wel leuk bij kleurden. Natuurlijk zitten er nietjes op en driftig bezig geweest met schuurpapier. Waarom koop ik eigenlijk papier enzo haha. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

De bruiloft vorige week was erg geslaagd. Lekker eten en het feest 's avonds was geweldig. Gave band Small Talk en bijna iedereen was aan het dansen. Daarna zijn we nog met een paar mensen
de stad ingegaan maar dat hadden we beter niet kunnen doen. Veel te laat geworden en daar
heb ik nog een paar dagen last van gehad. Zelfs tijdens het voetballen van zaterdag ben ik in slaap gevallen haha. Maar het was een leuk feestje in ieder geval.
Ik ben nog bezig met de fotolijst alle foto's zijn al op maat. Nu alleen nog alle 70!!! vastplakken. Leuk klusje voor aankomende week.
En dan nog mijn geheime projecten waar ik het over had 2 posten geleden. Dat was een boekje voor het vrijgezellenfeest van een vriendin van mij. Het thema van het feest was Sherlock Holmes. Ik had iedereen die op het feestje kwam gevraagd om een spannend verhaal/ misdaad van de vrijgezel te vertellen. Deze verhalen heb ik gebundeld in een soort misdaadroman van mijn vriendin. Ik vind em zelf erg geslaagd eigenlijk en zij ook. De foto's zijn niet van hele geweldige kwaliteit maar ik had het boekje al gegeven en toen kwam ik er achter dat ik geen foto's had. Haastige spoed....
Lekker veel met verf gekliederd, stickers en papier van Basic Grey. Zo dit was mijn hele verhaal.
Ik ga nadenken over het volgende onderwerp voor het jaaroverzicht en nog een hoop andere dingen. Waarom heb ik toch zo weinig tijd he.
Bedankt weer voor het kijken.

3 opmerkingen:

Scraplijn zei

Oh Kim, leuk onderwerp en wat is je lay out weer mooi. Ik kan alleen de eerste foto niet vergroten. Je detectivealbum vind ik helemaal geweldig, wat een werk zeg, je vriendin mag wel blij zijn met jou. Nu veven rustig aan hoor. Eerst lekker genieten van je vakantie straks.

Groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Leuk onderwerp kim, ik ga proberen om het deze week te maken.Je layout ziet er prachtig uit, net als Elisa's boekje maar die had ik al gezien. Ben benieuwd wat je verzint voor de komende weken.

Scraplijn zei

Hoi Kim,
Jazeker heb ik jouw kaart ontvangen, hartstikke mooi is ie. Ik dacht dat we elkaar wel zouden zien in oosterhout en daarna ben ik vergeten je te bedanken.
Zullen we gauw weer eens scrapbeppen?
Met je mams erbij of zo.

Ik hoor het wel,
Jammer dat jullie niet mee gaan naar het scrapweekend, dat is echt heel erg leuk.

groetjes Marjolijn.