zondag 6 juni 2010

Een NICHTJE!!!

Hoera ik ben tante geworden!! Op 30 mei is Nele Julia geboren. Alles is gelukkig goed en a.s. woensdag gaan we haar in het echie zien. Nu moeten we het even met de foto's doen.

Ik heb helaas nog niets om te laten zien qua scrapwerk. Ben wel druk bezig maar das geheim haha. Binnenkort kan ik het allemaal laten zien.
De bedankjes zijn allemaal af gelukkig het was een heel karwei maar ze zijn wel heel erg leuk geworden.
Gisteren hebben we lekker genoten van het weer. Eerst wat klusjes gedaan en daarna zijn we op de fiets naar Breda gereden. Daar zou een culinair evenement worden georganiseerd Smaakvol Breda. Eerst op het terras gezeten en daarna zou het beginnen. We zijn er 1 minuut geweest.Er was echt niets aan, niet zoals in Oosterhout het Pruvement wordt georganiseerd. Daar is de sfeer veel ongedwongener. Daar wachten we dan ook op, 4 juli a.s is het dus das al snel. We zijn dan ook maar weer op een ander terras gaan zitten en daar nog wat gedronken en kleine hapjes gegeten. We waren gisteren 10 jaar bij elkaar dus was wel leuk om te doen.

Vandaag 2 jaar getrouwd en ik geloof dat we uit eten gaan maar ik weet niet waar.....
Ik zal laten weten of het lekker was haha. Zo en nu ga ik beginnen aan mn geheime project. Niels is bezig om de schutting te zetten maar ze voorspellen slecht weer dus hij moet opschieten.
Bedankt weer voor het kijken!

1 opmerking:

Scraplijn zei

Oh Kim wat een dotje, gefeliciteerd.

en lachen joh. Eva is gisteren ook naar breda geweest en vond het supergezellig, maar ja, ze was dan ook wel in het juiste gezelschap van de Hotelschool. Haar vriendje zit daar. Zij vond het veel leuker dan in tTilburg maar ik begrijp dat we dus uiteidelijk in Oosterhout moeten zijn!!

Groetjes weer en geniet van je nieuw verworven status als tante.

Groetjes Marjolijn.