woensdag 26 mei 2010

En dat is 1.....

bruiloft dan. 21 mei is mijn vriendinnetje Marion getrouwd. Het was nog even afwachten of ik er bij kon zijn maar met een aantal ibuprofen en Strepsils lukte het redelijk. Ik was wel helemaal gesloopt aan het einde van de avond maar het was een leuk feestje. Op naar de volgende op 18 juni!!!


Ik heb in de tussentijd ook nog kans gezien om te scrappen. Het was naar aanleiding van een sketch op Sketchy Thursdays maar ik was net te laat met inleveren. Maar goed dan heb ik in ieder geval weer een LO gescrapt toch. Ik heb witte vel geverfd met blauwe en gele verf. Het vel is een beetje gestructuurd dus de verf komt er goed op uit. Verder gebruik gemaakt van een datumstempel, wat mesh en de titel is gemaakt van letters die over waren. Hele bakken vol heb ik maar ik zal ze eens gaan combineren. Is wel leuk uitgevallen al zeg ik het zelf.
Verder ben ik druk bezig met de bedankjes voor de volgende bruiloft. Ik heb beloofd deze te maken maar het is toch nogal bewerkelijk. Ga nu verder met de bloemetjes plakken dan heb ik er 100 af. Dan nog 50 te gaan maar de labels zijn allemaal al gesneden dus dat komt goed. Ik heb nog wel even maar het streven is om ze a.s. vrijdag af te hebben. Is toch wel lekker als dat weer gedaan is. Ik zal dan ook niet zo veel tijd hebben om "gewoon" te scrappen.
Bedankt weer voor het kijken!

1 opmerking:

Scraplijn zei

Hey Kim, wat is ie weer leuk geworden, je bent lekker bezig met de verf e.d.

Weet je ik zit van 21 t/m 25 juni in de katjes kelder met Sarah.
Vlak bij dus. We zullen vast een keer gaan shoppen in jullie leuke centrum. Wie weet zien we elkaar. Je bent natuurlijk welkom!
Ik heb mijn mobieltje bij me en genoeg spullen om kaartjes te maken!!hihi

Groetjes Marjolijn

En anders spreken we na juni weer iets af ok?