maandag 3 mei 2010

Via een omweg.....

is het toch gelukt om deze foto's te uploaden. Het duurt erg lang maar goed. Ik moet de foto's dus eerst kopieren naar het externe netwerk van Niels zn werk en dan kan ik vanuit daar mn blog bewerken maar het is wel erg traag. Maar het is dus gelukt. Hierbij dan alsnog mijn lootjes van de workshop van Els. Heb ze dus al even af maar bloggen lukte dus niet. Morgen neem ik de laptop even mee naar mn werk en dan hoop ik dat iemand er verstand van heeft en het kan fixen.
Verder met de Lootjes. De eerste Back in Time is een foto van mij en mn broer. We zijn hier volgens mij allebei ongeveer 17 jaar dus dat is wel leuk. Flink aan het kliederen geweest met alle inkten en geweldige technieken van Tim Holtz. Er zaten een hoop embellishments bij maar de letters heb ik zelf van grungeboard gemaakt en geinkt met verschillende distressinkten. Daarna bewerkt met paper glaze zodat ze mooi gaan glimmen.
De andere LO zijn foto's van mijn allereerste vakantie in Nederland in Knegsel. Was gelijk ook mijn laatste haha. Het verhaal staat op de tags achter de flap. Deze tags zijn ook met verschillende technieken van Tim Holtz bewerkt. Ik kan je vertellen dat het erg verslavend werkt. Ik heb al een aantal kaarten gemaakt met deze technieken. Els nogmaals bedankt!
Verder nog op de rommelmarkt gestaan hier in Oosterhout. Het was in de ochtend echt verschrikkelijk rotweer maar na eenen werd het wat beter. De verkoop ging echt goed. Ik heb voor 115 euro verkocht en dat met allemaal kleinde dingetjes. Kan ik weer kleding van Esprit kopen haha. Ik stond er samen met mn moeder en een vriendin en het was supergezellig. Mn moeder heeft ook nog het een en ander verkocht dus het is overal weer een beetje opgeruimd. Verder nog 1 weekje werken en dan gaan we lekker op vakantie heb er wel veel zin in. Hopen dat het wel ietsjes beter weer is want het is nu maar 8 graden terwijl het vorige week nog 26 graden was. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Lekker scrapweer dat wel maar eerst naar Zumba. Krijg ik het vast warm van.
Bedankt weer voor het kijken.

3 opmerkingen:

@nnie zei

Super geweldig Kim, wat zijn ze mooi geworden en de letters vielen me meteen op.
Het is zo leuk om alles te herkennen maar dat het er toch weer net wat anders uitziet.
groetjes

Ingeborg Dijkstra- Verbeek zei

Wat mooi geworden, Kim! Zoals Annie zei: aan de ene kant heel 'herkenbaar', maar toch weer iets anders bij iedereen. Leuke foto's ook!

Scraplijn zei

WAt mooi gedaan Kim, Hij is echt heel mooi geworden, ik heb nu net die van Rafi af dus kan nu verder met deze twee.
Heb je je award nog gevonden op mijn blog of lukt dat even niet?

Groetjes Marjolijn.