donderdag 13 mei 2010

Vrijgezellenfeest

Eindelijk heeft mijn man het probleem op de laptop gemaakt!!! Jeej nu kan ik dus weer fijn alle foto's uploaden en bloggen wat ik wil.
Afgelopen zaterdag heb ik echt een supergezellige dag gehad want het was het vrijgezellenfeest van 1 van mijn beste vriendinnen Marion. We hebben haar om 11 uur overvallen op haar werk ( ze had het wel een klein beetje door maar dat mocht de pret niet drukken). Iedereen kwam verkleed als een inwoner van een land en we hebben Marion verkleed als toerist haha. Dit omdat ze van reizen houdt en al de hele wereld over is geweest. De dag had voor mij ook nog een kleine touch wat scrappen betreft. In de reisgids hebben we ook een pagina gemaakt met foto's van onszelf met de vrijgezel en daarbij een leuke tekst. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze pagina te bescrappen haha.


Als eerste hebben we lekker gelunched met allerlei gerechten uit verschillende landen. Sushi, belgische bonbons, stokbrood en Franse kaasjes. Het was heerlijk. Daarna zijn we gaan sumo worstelen wat behoorlijk lachwekkend en vooral ook zwaar was. Dat pak weegt 10 kilo en na 5 minuten worstelen ben je compleet kapot maar lachen is het zeker. Vervolgens kregen we een workshop salsa dansen met Sangria en toen tapas eten. Na het eten zijn we gezellig de stad ingegaan en moest Marion allerlei opdrachten uitvoeren. Het was een SUPER dag die goed georganiseerd was. Ik lag om 3.30 uur in mn bedje met zere voeten.

1 opmerking:

An Zeelmaekers zei

er wacht een award op je op mijn blog!