woensdag 29 december 2010

ATC's

Zo iedereen allemaal fijne feestdagen gehad? Ik heb hele gezellige dagen gehad en uiteraard weer veel te veel gegeten. M'n hele buik is er van ontregeld. Ik ben nu weer aan het werk en op de gekste tijden heb ik steeds trek haha. Dat zal vast wel weer over gaan.

Ik heb helaas niet genoeg kerstkaarten gemaakt dus dacht ik kleine kaartjes te maken voor het nieuwe jaar. Sorry als ik niet iedereen iets kan sturen ik doe mn best maar ze moeten toch echt uiterlijk morgen weg.

Ik had al eens vaker zitten kijken naar ATC kaartjes op het internet en ik vind ze toch eigenlijk wel heel erg leuk. Je kunt er alle creativiteit op kwijt en het zijn niet zulke grote projecten dus je werkt lekker snel door. Ik heb voor dit kaartje een serie van 3 gemaakt in dezelfde stijl.
De ondergrond is een wit stukje cardstock wat ik gestempeld heb met Versamark en daarna doorzichtige embossingpoeder erop gestrooid en verhit met de heattool. De kleuren distressinkt zijn Pine Needles en Fired Brick. Een beetje kerstig maar dat past natuurlijk wel bij het einde van het jaar. Daarna de stempelafdrukjes afgenomen met een vochtige doek zodat het er echt uitknalt. De stemepls zijn van Tim Holtz en is gestempeld met zwarte Stazon zodat je ook goed over de stempelafdrukjes kunt stempelen. Verder om de randen met zwarte pen getekend. Rood bolletjeslint met nietjes en nog en mooi vintage bloemetje afgewerkt met roze stickles. Het blad komt van een pons.

Hiernaast nog de andere 2 kaartjes. Ik heb 2 ervan op een dubbel stukje cardstock geplakt. De andere had ik verkeerd afgesneden dus dat is een enkele geworden. Scheelt weer cardstock haha.
Oh ja alle kaartjes geef ik zowat nog extra glitter dus deze heb ik ook allemaal nog bespoten met pearl glimmermist. Ik blijf een echt meisje natuurlijk :-).

Ik ga gauw weer aan de slag hier.
Groetjes K!m

2 opmerkingen:

Danielle zei

ze zien er super uit! wat een mooie roosjes, heb je die ook bespoten of blingen die vanzichzelf al zo? echt leuke kaartjes.
groetjes danielle

Maja60 zei

Zien er erg leuk uit zeg!!! Mooi gedaan!