dinsdag 21 december 2010

Rudolph the red nose reindeer

Rudolph the red nose reindeer had a very shiney nose
Leuke stempel he. Deze komt uit een setje van October Afternoon en heb ik gestempeld op grungepaper en hem natuurlijk een rode neus gegeven met stickles haha.
De achtergrond is kraft cardstock en dan bewerkt met paarse en bruine inkt. Daarna de achtergrond gestempeld met een kerststempeltje van de Kruidvat.
Natuurlijk ook weer 1 van de zelf gemaakte labeltjes en een restje papier dat ik gescheurd heb. Het lint heb ik lekker rommelig op het papier geniet en daar een kerstbelletje aangeknoopt.
Afwerken met glimmermist en hier en daar een nietje.


De kaarten die ik tot nu toe heb gemaakt zijn als het goed is vandaag allemaal op de post en hopelijk zijn ze nog op tijd. Je weet maar nooit met de post deze dagen. Ik heb lang niet genoeg kaarten dus ik heb maar bedacht dat ik een aantal
nieuwjaarskaarten maak dan heb ik nog wat tijd over :-).

De kerstcadeautjes heb ik allemaal gehaald maar had een foutje gemaakt haha. We zouden per persoon 6 cadeautjes kopen alleen ik had begrepen dat we voor iedereen 6 cadeautjes per persoon zouden kopen. Ik had dus een beetje te veel. Ik ga van de week nog een aantal dingen terugbrengen die ik nog kon ruilen maar behoorlijk dom haha.
Ik heb mn eerste cadeautje al mogen uitpakken gisteren. 2 dubbelwandige theeglazen! Helemaal blij mee.

Zo ik ga lekker lunchen. Ik hoop dat ik nog wat kan posten voor de Kerst en anders fijne feestdagen.

Groetjes K!m

1 opmerking:

Danielle zei

wat een leuke kaart weer! je rendierstempeltje is zoo leuk! de stempeltjes van het kruidvat heb ik ook, vind ik ook erg leuk en zeker omdat ze bijna niets kosten haha. wat jammer dat je teveel kerstkadootjes hebt gekocht, maar ook wel weer ergg grappig!