dinsdag 14 december 2010

More Cards!!!

Sorry maar we blijven voorlopig toch echt in de kerstkaarten sfeer hoor. Blijft leuk en ach het is maar 2 maanden per jaar dat je er mee bezig bent. Misschien mn goede voornemen voor 2011 is misschien wel iedere maand een paar kerstkaarten maken, maar misschien heb ik daar dan geen zin in haha.
Maar in ieder geval even terug naar de gemaakte kaarten.


Bij kaart 1 ben ik maar voor het clean and simple principe gegaan en voor het doodlen. Basis is blauw vintage color core cardstock en wit cardstock iets kleiner gesneden. De omlijsting is gedoodled en op de foto weer geschreven. Verder 1 stempeltje uit een kerst stempelset van October Afternoon en deze afgewerkt met een rood hotfixsteentje. Het dessinpapier is een restje october Afternoon, ik ben een echte Nederlander he niks weggooien!! Dit heb ik stiekem ook een beetje van mn moeder haha.
Verder nog 2 hotfixsteentjes en verder niks meer aan doen zou ik zeggen.

Kaart 2: Deze is op dezelfde manier gemaakt als de kaart uit de vorige post. Met de mask van Tim Holtz en distressinkt. dessinpapier komt uit een papierblokje van Basic Grey. De swirl komt ook uit een stempelset volgens mij van de kruidvat. De bloem is zelfgemaakt van papier uit een oud boek en het label heb ik ook zelf gemaakt met een tekstempel uit dezelfde set als de swirls. Verder ook vrij simpel gehouden.

Kaart 3: Over deze ben ik niet helemaal tevreden maar goed. De rand is zelf gemaakt met een zwarte identipen en de tekst is ook zelf geschreven en daarbij heb ik ook mezelf en de hond omlijnd met de pen. Het takje is uitgeponst met een pons van McGill en bewerkt met rode stickles. Als laatste weer een paar stickers uit de kit.
Deze week is het de laatste volledige werkweek van het jaar 2010. Wel gek dat het einde van het jaar zo snel dichtbij komt. Ik vind het wel de gezellige dagen voor Kerst en natuurlijk ook tijdens. In ieder geval deze week nog een volledige week en dan is het al weer kerst. De vrijdag voor Kerst en de maandag na Kerst ben ik lekker vrij. Kunnen we even uitbuiken haha. Voor nu in ieder geval bedankt weer voor het kijken en veel plezier met de kerst voorbereidingen.


Groetjes K!m Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Danielle zei

leuke kaarten en heeel leuk gedoodled! ik neem me elk jaar voor om heel vroeg te beginnen met de kerstkaarten, of in de zomer er al een aantal te maken. op de een of andere manier gebeurt het nooit! haha, moet er ook wel voor in de stemming zijn, bij 30 graden onder de parasol ben ik dat vreemd genoeg niet :-)

Durvina zei

Wat een moois heb je gemaakt!

gr, Durvina