woensdag 15 december 2010

A Christmas to Remember

Goedemorgen,

ik ben eens aan de slag gegaan met de Tim Holtz technieken. Deze zijn zo leuk om te doen en je maakt echt van niks een heel mooi project. Ik wilde graag een kerstkaart maken en ik had nog een grote stempel liggen van een kerstman die super gedetailleerd is maar het lukte steeds niet om een scherpe afdruk te maken. Uiteindelijk maar eens mn inktpad met inkt bijgevuld en nu kreeg ik echt de scherpste afdruk ooit.

De kerstman heb ik eerst gestempeld op een stukje craft cardstock van 13 bij 13 cm en daarna bewerkt met brushed Corduroy inkt van Ranger. Vervolgens heb ik de randen van de kaart geverfd met gesso (ik geen witte verf maar dacht dit werkt ook wel). Vervolgens heb ik de teksten gestempeld met Vintage Photo. Dit kan gewoon over de randen. De tak heb ik gestempeld met een stempel uit de Ocotber Afternoon kerstkit met pine needles. Daarna veeg je met een vochtige doek over de gedeelten die geverfd zijn en voila je mooie randje komt weer naar voren. Daarna ben ik nog een keer met fired Brick over de gehele kaart gegaan en weer de randen schoongemaakt.
De tak heb ik versierd met rode stickles net als de muts van de Kerstman. De kerstbal heb ik gemaakt met nestabillities en restjes papier. De kersttekst is een rubon.
Verder is de kaart afgewerkt met een swirl van Zva Creative en hotfix sterretjes vervolgens heb ik de kaart gemat op donkergroen cardstock.

Zo weer een heel verhaal! Ik ga deze kaart ook insturen voor de Never Ending Challenge van de Scrapheap. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!


Groetjes K!M

3 opmerkingen:

Danielle zei

oooow wauw.... die is gaaaf!!! ik ben ook helemaal weg van zijn mooie stempels en technieken, echt een prachtige kaart heb je gemaakt.

Scraplijn zei

Wat is ie mooi!!!!!!! Kim, echt prachtig. Heerlijk he, die Tim technieken. Ik vind dat ook zo leuk en heerlijk knoeien.
En je hebt gelijk, we moeten heel snel weer eens afspreken, laat maar een paar data's weten.
Liefs Marjolijn enne proficiat met je mams, goed van/ voor haar hoor!!!En zeer terecht!

Maja60 zei

Wauw... Super!!!!!!!!!!!