dinsdag 2 maart 2010

En we gaan gestaag verder

Weer lekker verder gegaan met mijn jaaroverzicht voor de Scrapheap. Week 6 was hier word ik blij van maar ik heb er hier word ik vrolijk van van gemaakt. Beetje vergist maar dat maakt niet uit toch.. Ik had eerst met witte pen op de foto geschreven maar dit bleef niet zitten op de foto.

Met de zilveren pen van mijn moeder bleef het wel zitten dus eerst alles uitgeveegd en daarna met de zilveren pen pffff. Gelukkig kwam het nog wel goed. Week 7 ook maar gelijk gemaakt met het papier dat ik op de rommelmarkt heb gekocht bij de Scrapheap. Zie je winkelen is niet voor niets haha. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Ik loop nu nog maar 1 weekje achter week 8 was Olympische Spelen maar daar heb ik echt helemaal niks mee eigenlijk. In ieder geval niet de Winterspelen want daardoor kwam mijn favoriete programma Wie is de Mol niet op tv. Hier zal mijn lay-out waarschijnlijk over gaan.

Inmiddels staat week 9 ook op de site en dat thema is werk/vrijwilligerswerk. Nou werken doe ik genoeg en er ligt op het werk genoeg op mn bureau dat moet wel lukken dus.
Afgelopen week ook nog een heel bewerkelijk kaartje gemaak voor een jarige vriendin. 3 uur aan gewerkt en dan ook nog vergeten een foto te maken. Gelukkig was ze er wel heel blij mee. Als cadeautje gaan we een workshop basistaart maken bij http://www.detaartwinkel.nl/ op 8 april. Heb er ook erg veel zin in en zij ook!!

Weet niet of ik deze week nog genoeg tijd heb om te scrappen. Druk bezig met 2 vrijgezellenfeesten en ben ook bezig in de Chirurg van Tess Gerritsen.
En hij is superspannend. In ieder geval wil ik wel mee doen aan de wedstrijd van de Scrapheap. Colorfull Snow is het in plaats van de geijkte kleuren moeten het vrolijke kleuren zijn. Als je 1 foto gebruikt mag je dan van alles maar 1 gebruiken, dus 1 bloem, 1 brad, 1 soort dessinpapier etc. Best lastig maar als je genoeg foto's gebruikt lukt dat wel. Ga er in ieder geval over brainstormen.
Volgende week naar de knotsgekke kaart- en Scrapdagen!!!!!!!!!!!!
Gaan jullie ook?


2 opmerkingen:

scraplijn zei

Supergaaf weer Kim, je schiet ook al aardig op en ja de Mol, gelukkig gaat het weer verder, ook 1 van mijn favo progrmmaás. Ik verdenk Erik toch wel heel sterk, of Kim of,....oh ik weet het deze keer echt niet, maar volgens mij is Frits het zeker niet. zul je net meemaken.

Ik benzin in de 20e!
Groetjes Marjolijn.

scraplijn zei

Ik bedoel ik heb zin in de 20e, oh soms toch,