zondag 21 februari 2010

Week 1,2, 3 en 5 jaaroverzicht


Zo ik ben even hard aan de slag gegaan met mn jaaroverzicht. Vorige week zaterdag lekker een middagje bij mn moeder zitten scrappen en hard mn best gedaan! Heb week 1,2 en 3 van het jaaroverzicht gemaakt.


Week 1 was het thema 2010. Wat zijn je verwachtingen en goede voornemens. Ik heb ervoor gekozen om voor de tekst een stempel te gebruiken met de tekst. No one can go back and make a brand mew start. Anyone can start from now and make a brand new ending. Oftewel terugkijken heeft niet veel zin maar vooruit kijken en er zelf wat van maken wel. Dat is dan mijn doel voor 2010.Het papier was eigenlijk donkergroen maar daar is niet veel meer van over haha. Ik vind het wel mooi.

Week 2 had als thema Sneeuw, hoe kan het ook anders met dat weer haha. De foto is gemaakt toen we aan het wandelen waren in de Loonse en Drunense Duinen. Het papier is van October Afternoon, verder heb ik Gesso gebruikt, witte Thickers, paar brads en ik had van mn vriendinnetje Barbara leuk lint en een doosje met allerlei bling gekregen. Dat zit er ook op.Week 3 is vriendschap. De foto''s zijn gemaakt op mn vrijgezellenfeest en tijdens een weekendje weg met mn vriendinnen. Hier ook weer gebruikt gemaakt van gesso, papier weer october Afternoon maar dan de andere kant :-). Martha Stewart vlinderpons errug leuk en verder wat stempels. Waarom hebben we toch allemaal zo veel spullen he. Je hebt eigenlijk niks nodig.

Week 4 had ik al af en op mn blog gezet en dan natuurlijk week 5. Dit thema is Spijt. Pfff die vond ik wel moeilijk hoor. Uiteindelijk kwam ik er op, een collega heeft voor mij Prison Break seizoen 4 gebrand en daar was ik al verslaafd aan maar een hele tijd niet meer gezien vanwege de stop. Dit zaten we dan avond aan avond te kijken en daardoor veel te laat naar bed. Daar had ik de volgende dag dus onwijze spijt van haha. Daar heb ik week 5 over gemaakt.
Week 6 Daar word ik vrolijk van heb ik ook al af maar moet nog even een foto van maken dat doe ik tegelijk met week 7 carnaval (moet nog wel ff gemaakt worden haha).
Net lekker naar De Scrapheap geweest. Daar was er een rommelmarkt en lekker veel spulletjes afgeprijsd. Ik heb wel een aantal leuke dingetjes gescoord. Rub-ons, papier en bloemetjes. Ik kan weer even vooruit. Ik ben scrappen.
Doeg!!!

1 opmerking:

scraplijn zei

Dat ziet er weer heel leuk uit Kim, je hebt echt de smaak van je moeder te pakken geloof ik. Heel mooi. Ik ben momenteel bezig met het opknappen van de zolder en als dat klaar is spreken we snel iets af ok? Ik hoop samen met je moeder want dat vind ik wel heel leuk. Maar dan het liefst wel op een zaterdag, dan kan Theo mij eventueel brrengen en halen, of we moeten bij mij afspreken. Dat kan ook natuurlijk.

Groetjes Marjolijn.