zondag 7 februari 2010

Jaaroverzicht De Scrapheap

Hallo, hier weer een berichtje van mij. Eindelijk weer begonnen met scrappen en dat is toch wel lekker al zeg ik het zelf. Ben begonnen aan het jaaroverizcht 2010 van De Scrapheap. Het is de bedoeling dat je iedere week een uitwerking maakt rond een thema dat door 1 van de deelnemers wordt verzonnen.

Week 1 is Wat verwacht je van 2010, goede voornemens etc.
Week 2 is Sneeuw
Week 3 is Vriendschap
Week 4 is Koopjes
Week 5 is Spijt
Zoals je kunt zien loop ik al wat weekjes achter haha. Ben in ieder geval begonnen met alle foto's af te drukken die ik wil gebruiken. Dat heb ik gisteren gedaan en ik heb week 4 gemaakt omdat ik precies wist waar dat over moest gaan. Esprit natuurlijk, de tekst op de LO zegt genoeg. Ik scrap het jaaroverzicht op A4 dat gaat lekker snel en ik kan ze in plastic mapjes doen en de map waar ze ingaan een beetje opleuken. Hier dan ook mijn uitwerking van week 4. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. De volgende die ik ga maken is week 2 Sneeuw. Waarschijnlijk met de lijn Jolly by Golly van Cosmo Cricket. Die heb ik van mijn tante gekregen en heb er al wat Kerstkaartjes mee gemaakt maar nog genoeg over.


Als je van stempeltjes houdt is het volgende challenge blog dat binnenkort van start gaat wel erg leuk http://mariannedesign.blogspot.com/ Superleuke stempeltjes en..... een blogcandy dus ik zou zeggen wie niet waagt wie niet wint. Het enige dat je hoeft te doen is een vermelding maken op je blog. Zou wel leuk zijn om deze stempels aan mn collectie toe te voegen!!!Materialen gebruikt in mijn jaaroverzicht:
- Geel en zwart en bordeauxrood cardstock
- Designpapier Prima Marketing
- Zwarte hotficsteentjes
- Grungeboardletters Tim Holtz
- Zwarte catseye inkt
- Rahyer marker
- American Crafts lint
- Zwarte nietjes
- Martha Stewart vlinderpons

Bedankt weer voor het kijken!!!1 opmerking:

Anoniem zei

Ik vind je uitwerking heel leuk en heel vrolijk!