dinsdag 24 april 2012

Veel Liefs

Afgelopen zondag gezellig zitten scrappen met Marjolijn en haar dochter Sarah. Sarah was uiteindelijk het meest productief met haar 14 ATC kaartjes!
Ik heb een geboortekaartje gemaakt en 's avonds nog een tag. Marjolijn had voor mij haar Sizzix stanzen meegenomen dus heb lekker wat kunnen stanzen. Heb een tag gemaakt met de paspop van de Sewing Room en de Weathered Clock. De tag is uitgesneden met de stans Tag en Bookplates. 

Ik heb eerst een mask over de tag gelegd en deze gesprayed met glimmermist. Daarna de klok en de paspop gedistressed met Vintage Photo en vervolgens opgeplakt. De tag zelf heb ik ook bewerkt met Vintage Photo. Het kantje en de fibers onderaan zijn aan de tag geniet, net zoals het tekst ornamentje. Hier heb ik Veel Liefs op gestempeld. Het bloemetje is ook een stans van Sizzix en deze heb ik uit dessin papier gestanst.
Ik vind em helemaal leuk. Ben benieuwd wat jullie vinden. Morgen zal ik het geboortekaartje plaatsen, maar ik moet eerst nog even een betere foto maken.
Bedankt voor het kijken!

Gebruikte Materialen:
Sizzix Tim Holtz Alterations Die Sewing RoomSizzix Tim Holtz Alterations Weathered ClockSizzix Tim Holtz Alterations Tag and BookplateSizzix Die Flowers 3-D
Sizzix Tim Holtz Alterations Movers and Shapers Mini ButterflyMaja Design Papier
Creme kleurig glad cardstock
Stampers Anonymous TH Collection Shabby French
Marianne Design Clear Stempel Veel Liefs
Ranger Distress Ink Vintage PhotoRanger Archival Ink black
Ranger Stickles Platinum
Nietjes
Kant
Groene Fibers

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Jeetje Kim, wat een mooie tag heb je gemaakt zeg!!!!! Echt helemaal vintage en helemaal leuk!
Sarah heeft de smaak van de ATC's weer goed te pakken en met de ideetjes van maj is ze nog lang niet uit geexperimenteerd. Heerlijk dat gefrutsel om me heen!

Maja60 zei

Wow!!! Hele mooie tag heb je gemaakt! Inderdaad vintage, een beetje retro eigenlijk met die kleurige achtergrond.