woensdag 25 april 2012

Precious Baby


En hier zoals beloofd het geboortekaartje. Deze is voor een collega van Niels, die hebben een dochter gekregen. Ik vond het Echo Park Paper serie This and That Graceful er heel goed bij passen. Ik heb een tijdje geleden de Collection Kit gekocht. Helemaal geweldig, bijna zonde om het te gebruiken haha.

Het kaartje is van creme kleurig cardstock gemaakt en is 12 bij 12 cm. Ik heb al het papier bewerkt met Distress Ink Vintage Photo. Ik heb verschillende vellen uit de kit gebruikt. Er zit een vel bij met allemaal liniaal achtige plaatjes en daar heb ik 3 repen van gesneden. Met mijn Nestabillity een cirkel gesneden,en deze 3d opgeplakt. De bloemtjes zijn geponst en daarna een hartje erin gemaakt met zwarte hotfix steentjes. De hartjes zijn met zwarte Archival ink gestempeld met in het midden een opening voor de geboorte datum van het kindje. Precious Baby komt uit een stempelsetje van de Action. De binnenkant heb ik ook gedistressed en weer verschillende stukken dessinpapier opgeplakt. De vlinders zijn het zelfde bloemenponsje, maar dan 1 blaadje er schuin uitgeknipt. Tip van Marjolijn!
Bedankt weer voor het kijken.

Gebruikte materialen:

Bazill Basics creme kleurig cardstock
Echo Park Papier This and That Graceful
Ranger Distress Ink Vintage Photo
EK Succes Bloemenpons
Martha Stewart randpons Daisy
Zwarte hotfixsteentjes
Ranger Archival Inkt Jet Black
Studio G hartjesstempel
Action Clear Stempel
Viva Perlen Pen Zwart
Uni Ball Signo Pen Zwart

2 opmerkingen:

Maja60 zei

Hartstikke mooi kaartje geworden! Leuke kleuren, stempels en hele lieve bloemetjes.

Scraplijn zei

Superlief kaartje is het geworden Kim, ik zie alleen nergens die vlindertjes! hihihi. Maar de binnenkant is ook prachtig, die heb ik ook gezien!