dinsdag 11 oktober 2011

CanvasIk ben weer terug van vakantie en ook weer in mijn normale ritme en daar hoort het scrappen natuurlijk ook bij :-).
Vrijdag 30 september werd mijn moeder 50 jaar dus daar moest natuurlijk iets leuks voor worden gemaakt. Ik had maar 1 avondje de tijd dus ben snel aan de slag gegaan met alle reclamefolders die we op de mat vonden na de vakantie.
Er is geen scrappapiertje aan te pas gekomen.

Het canvas heb ik gekocht bij de Xenos en daar stond ook een potje gouden verf die me erg mooi leek. De rand heb ik dus geverfd en omlijnd met zwarte pen. Daarna heb ik een schulprand getekend en ingekleurd met rode verf van Making Memories. De letters en alle plaatjes komen allemaal uit kranten en reclamefolders. De bril heb ik uitgeknipt en op de schoolfoto van mijn moeder geplakt. Zelf vind ik deze erg leuk ondanks dat deze snel gemaakt is. Ik ben echt een slow scrapper haha. Mijn moeder vond het ook erg leuk. 's nachts hebben we de tuin versierd met balonnen en het canvas hebben we aan de voordeur gehangen. Leuke verrassing toen ze wakker werd.
Ik ben lekker druk met allerlei scrapprojecten. 2 oktober heb ik een workshop gevolgd bij de Scrapheap van Birgit Koopsen met Prima Marketing technieken. Superleuk! Ik heb deze van de week afgemaakt, zal er eventjes foto's van maken en op mijn blog plaatsen.


Fijne avond allemaal!

2 opmerkingen:

Danielle zei

nou zo zie je maar hoe iets geweldigs je kunt maken van reclamefolders! superleuk!!
groetjes danielle

Maja60 zei

Ik vond hem SUPER!!!!!!!!