zaterdag 27 augustus 2011

Proficiat

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Zie dat het al bijna een maand geleden is, maar ben erg druk geweest. Weekend Luxemburg, kraamvisites, High Tea, vrijgezellenfeest, Bruiloft, dagje Arnhem en nog eens waterschade aan onze aanbouw dus weinig scrap jammer genoeg. Zeg maar gerust niks, maar.... Toch een kaartje gemaakt voor de tante van Niels die afgelopen maandag 70 jaar is geworden. Dat is toch memorabel. Kaartje gelijk op de bus gedaan en vandaag viel er een bedankkaartje op de mat. Zo zie je maar dat gewoon een kaartje per post nog erg gewaardeerd wordt :-).
Voor het kaartje ben ik weer eens met mijn Tim Holtz spulletjes aan de slag gegaan. Lekker kliederen met inkt... Ik vind het leuk maar doe het te weinig.
Ondergrond is wit cardstock waarvan ik de randen geinkt heb met Vintage Photo. Het kader is van grungepaper die ik met verschillende kleuren geinkt heb en met achtergrondstempels heb op gevuld. De vlinderstempel is ook van Tim Holtz. Op het label heb ik met mijn nieuwe tekststempeltjes gestempeld die ik heb gekocht op de beurs in Den Bosch. Het takje heb ik met een crealies stans uit groen cardstock gestanst en de bloem ook uit grungepaper. Op het grungepaper heb ik eerst dessinpapier geplakt. Merk weet ik helaas niet mee. Verder nog veel meer gestempeld, glitterlijm en natuurlijk Perlen Pennen. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes K!m

3 opmerkingen:

Danielle zei

Nou Kim dat is een super mooi gaaf kaartje! toch nog een beetje gescrapt.. klinkt alsof je ook al was het druk veel leuke dingen hebt gedaan. behalve de waterschade dan, want dat is allesbehalve leuk... balen zeg.. is het nu weer opgelost? hoop het voor je.
groetjes danielle

Maja60 zei

Deze had ik nog niet gezien! Hij is echt hardstikke leuk!!! Vond de tante van Niels vast ook omdat ze je een bedankje terug stuurde. Lief van haar.

Scraplijn zei

Jeetje heb ik niet eens op jouw kaartje gereageerd zie ik nu.Heel erg mooi Kim, weer een heel andere "stijl"
Wat naar van je waterschade, hopelijk is het opgelost.

groetjes, liefs,
Marjolijn.