donderdag 13 oktober 2011

Prima Marketing Workshop

Hallo allemaal,


hierbij mijn uitwerking van de Prima Marketing workdhop door Birgit Koopsen. Superleuke workshop en weer een aantal technieken geleerd. We hebben gewerkt met sjablonen van Prima Marketing, waarbij de achtergrond is gemaakt. De bloemen zijn gemaakt met Distress inkt. Ik heb hier de worn lipstick gebruikt omdat ik mijn project een beetje in rode,roze en oranje tinten wilde maken. De voegen zijn gemaakt met gesso. Je smeert de gesso in het sjabloon en dan heb je een leuk patroon. Hiervan heb je ook de stenen. Ik vond de voegen het leukst.


Verder kregen we een pakket met allerlei soorten witte bloemen die we zelf op kleur zijn gaan maken. Of te wel flink kliederen. Ik vond dit best lastig, maar uiteindelijk is het erg mooi geworden allemaal. Eigenlijk kun je zowat alles op kleur brengen met glimmermist.

Natuurlijk had ik het allemaal niet af en heb ik besloten om de LO thuis verder in elkaar te zetten. Afgelopen zaterdag was mijn tante gezellig bij mijn moeder aan het scrappen dus heb ik alles ingepakt en ben ik daar alles in elkaar gaan zetten. Het achtergrondvel dat we mochten kiezen vond ik niet zo heel erg mooi passen dus heb ik thuis een velletje gezocht. Het is dessinpapier van Maja Design geworden.
De randen van het vierkant heb ik aangezet met de gouden verf uit mijn vorige post en ook op het groene vel ben ik driftig gaan strepen. Verder heb ik nog gesprayed met de glimmermist en nieuwe chalkboard. Goed spul is dat. Verder afgemaakt met verschillende rubon teksten van Martha Stewart.


Dat wordt geld sparen om al die leuke glimmermist te kopen. Birgit en de Scrapheap bedankt!

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Hij is geweldig mooi geworde Kim, ik ben ook helemaal weg van dat voegen-sjabloon. en je bloemen, om te zoenen!!!! Je moet me maar eens snel komen vertellen hoe dat allemaal in zijn werk gaat. In November heb ik weer gezellig tijd!

Groetjes,
Marjolijn.

Maja60 zei

Hij is heel erg mooi geworden. Toen de bloemen eenmaal droog waren, waren ze prachtig! Gaan we meer doen!