zondag 23 oktober 2011

Our 3rd Anniversary

En eindelijk een LO gemaakt van de vakantiefoto's van Portugal. Wilde eigenlijk nog iets doen/maken in de linkerbovenhoek maar denk toch dat dat misschien iets te druk wordt. Dus dan is dit het geworden.

De achtergrond was wit maar daar is weinig meer van te zien. Ik heb drie verschillende kleuren glimmermist gebruikt en met het papier bewogen zodat er strepen ontstaan. Daarna wat water gemaakt en gespetterd zodat je vlekken op je papier krijgt. Verder heb ik de achtergrond bestempeld met stempels uit 3 verschillende sets van Tim Holtz. De Shabby French, De Fairytale Frenzy en The Ultimate Grunge. Die laatste heb ik van mijn moeder geleend want daar zat de perfecte datumstempel bij, namelijk met 6 juni dat was onze trouwdag en dat vierden we in Portugal. Das toevallig he. De datum heb ik met Fired Brick gestempeld en de rest met zwarte Stazon. De vogeltjes zijn twee losse stempeltjes die ik naast elkaar heb gestempeld zodat het net een lange lijn lijkt. Links en rechts Tissue Tape Nostalgic gebruikt, natuurlijk van Tim.
De cirkels gemaakt met mijn Cuttlebug en Nestabilities en daarop de foto's geplakt. Op de rand met de Paper Pen zwarte puntjes gezet. De harten heb ik uit een oud boek geknipt en vervolgens flink aangezet met Fired Brick. De hartjes komen uit een stickervel van de Zeeman volgens mij. De titel is gesneden met de Cricut uit zwart cardstock. Verder nog wat nietjes en klaar is Klara.
Hieronder nog wat detail foto's. Ik kom er achter dat ik eigenlijk bijna nooit meer dessinpapier gebruik, alleen maar glimmermist, gesso, verf en stempeld. Helemaal leuk.
Materialen:
Zwart cardstock voor de titel
Wit glad cardstock
Wit cardstock voor de foto's
Boekpapier
Hart stickers
Distress inkt Fired Brick
Distress inkt Vintage Photo
Kaisercraft Stempel Muzieknoot
Kaisercraft Stempel Script
Zwarte Paper PenNietjes
Stempels Tim Holtz: Ultimate Grunge
Shabby French en Fairytale Frenzy
Aluminium Tag
Tim Holtz Tissue Tape Nostalgic
Vogel Stempel
Cricut
Cuttlebug
Spellbinders Nestabillity Classic Scallop Small
Glimmermist kleuren Golden Terracotta, Patina en Peppermint Stick

Het is weer Herfst en mijn moeder heeft haar blog een Halloween tintje gegeven. Dat leek mij ook wel wat dus heb ik de mijne ook aangepast. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes K!M

4 opmerkingen:

Maja60 zei

Hij is super leuk geworden, net als het nieuwe uiterlijk van je blog. Die is echt hartstikke mooi! Leuk lettertype! Moet ik ook maar eens gaan doen.

jacqueline zei

Dank je wel voor je reactie op mijn blog, zodoende kwam ik hier weer terecht en goh wat een mooie dingen maak jij zeg.
Vind de LO hieronder van de prima marketing ook zoooo prachtig.
De LO's in deze post zijn ook prachtig.

De kerstkaarten takjes zijn idd van crealies en die heb ik bewerkt met gouden stickles (nou eigenlijk glitterlijm van de action hihihi en toen weer bewerkt met distriss inkt).

Groetjes Jacqueline

Scraplijn zei

Supergaaf Kim, je blog en je lay out, leuke foto's weer!

Danielle zei

je blog ziet er top uit. je LO is heel erg gaaf geworden!