donderdag 26 augustus 2010

Fun in the sun

Eindelijk heb ik mijn canvas voor de augustus challenge op het Scrappassion Blog af. Ik vond het in het begin toch best lastig maar met een beetje nadenken kwam het goed. De bedoeling was om een canvas nu eens niet aan de voorkant te scrappen maar aan de achterkant. En de het moest jouw zomergevoel weergeven. Heel erg leuk bedacht.


Ik vierde afgelopen zaterdag mijn verjaardag en natuurlijk kreeg ik erg veel scrapspullen die ik mooi kon gebruiken voor mn canvas. Op de foto sta ik samen met mn broer in ons zwembadje in de tuin. Erg veel lol hadden we en past goed bij de zomer.

Eerst heb ik het canvas volgesmeerd met gesso zodat alles beter blijft zitten. Daarna heb ik gesprayed met blauwe en gele glimmermist. Het papier is zwembadpapier van Rayer waar ik met een toiletrol met gesso overheen heb geverfd. Daarna gescheurd en in het vierkant geplakt. Verder is alles afgewerkt met uitgeknipte bloemen uit Cosmo Cricket papier, een blok van Basic Grey en het zwembadpapier. De border is een sheet die ik heb uitgeknipt en opgeplakt. De vintage roosjes heb ik vorig jaar op de beurs gekocht en de bloemetjes in de hoekjes heb ik naar voorbeeld uit het Scrapbookmagazine met dessinpapier en gesso gemaakt en afgewerkt met roze hotfixsteentjes. De steentjes heb ik ook op de randen aangebracht. De vlinders zijn gemaakt met een Martha Stewart pons en de witte bloemetjes zijn met de Cricut uitgesneden. Ook deze weer afgewerkt met hotfix steentjes. Ik vind ze echt gaaf om iets mee af te werken.

De titel heb ik gemaakt van mini letter stickertjes van Cosmo Cricket (gekregen van mijn vader en moeder :-). De epoxy stickers met teksten komen van de zeeman. En als finishing touch is alles gesprayed met de diamond glimmermist.
Poeh hoeveel tijd en materiaal kan je besteden aan 1 canvas haha. Ik ga deze in ieder geval insturen en daarna onze koffers inpakken want morgen gaan we op vakantie!!!


Bedankt weer voor het kijken.

4 opmerkingen:

Maja60 zei

Ziet er super leuk uit zo!!! En wat zie ik net onder de foto? ha,ha
Groetjes !!!

Gwendolyn zei

Heel erg gaaf! De bloemen in de hoekjes zijn mooi gemaakt! Is mij nog nooit gelukt.... Leuk dat je meedoet met de challenge!

Groetjes Gwendolyn

Liesbeth zei

Wat een superleuke uitwerking!
Bedankt voor het meedoen op scrappassion.

groetjes Liesbeth

Scraplijn zei

Wat en superleuke canvas is dat geworden, en een erg leuke foto ook! Veel succes straks en geniet van je vakantie!!!!

Groetjes Marjolijn.