vrijdag 20 augustus 2010

Van Harte@@
Daar ben ik weer, zoals beloofd met de 2 kaartjes en het tasje dat ik nog gemaakt heb.

Het zijn allebei verjaardagskaarten. Het kaartje met de pinguin is een kinderkaart. Ook hier met mn Derwent potloden gekleurd en afgewerkt met roze stickles. Het papier is van We'r Memory Keepers wat ook al weer wat ouder is maar goed voor kaarten ;-). Als basis heb ik color core cardstock gebruikt en rood cardstock waarvan de randen bewerkt zijn met de randpons double loops van MS.

De andere verjaardagskaart ben ik iets minder tevreden over maar goed. Gebruikte materialen: wit cardstock-dessinpapier Basic Grey-Fiskars randpons-roze bolletjeslint-chipboard-glimmermist groen- ranger stickles-nietjes-vlinder uit dessinpapier-wit label- tekststempel congrats to you- Martha Stewart randpons double loops.

Het tasje is voor mn schoonzus waar ik wat lekkere bodylotion in heb gedaan, 3 maskertjes en bruistabletten. Gebruikte materialen: Kraft tasje- Jilly Bean soup dessinpapier- nietjes- glimmermist terracotta gold-kant-kraft labeltje-rood cardstock-vlinderpons MS-lint-rode pin-letterstickers-tag-vlinder en appeltjesbrad.
Vandaag de hele dag druk bezig geweest met voorbereiding voor de BBQ en schoonmaken maar dat is niet erg want dan is het hier ook lekker fris voor we op vakantie gaan.
Bedankt weer voor het kijken en berichtjes zijn altijd leuk!

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Oh, ik vind just de tweede kaart heel mooi, maar ja, ik hou dan ook wel een beetje van die romantische stijl. Je tasje vind ik geweldig. Wat een cadeauverpakking!chique hoor!

Groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Ik vind allebei de kaarten Hartstikke leuk!!! Het tasje is super!!! Ik heb gezien dat Lindsy er heel erg blij mee was.