donderdag 19 augustus 2010

2 KaartjesZo wat is de tijd gevlogen zeg, al 2 weken niet meer geblogged. Slecht hoor. Ik heb alleen niet stil gezeten hoor. Hierboven 2 kaartjes die ik nog gemaakt heb. De linkse kaart is voor mn nichtje die gaat trouwen maar dan zijn we op vakantie. De kaart heb ik gemaakt met wat restjes dus dat is altijd prettig en ik vind em zelf heel erg geslaagd. Zelden dat ik zo tevreden ben haha.
De basis is wit cardstock met een relief er in. De rand is gemaakt met een Martha Stewart pons van zwart dessinpapier. Het hartjespapier is volgens mij van Doodlebug wat ik in het begin heb gekocht toen ik net begon met scrappen. De vlindertjes zijn geponst uit rood cardstock. De harten zijn beplakt met zwart papier en door de cuttlebug gehaald met de dots embossingfolder en daarna bewerkt met gesso. Overige materialen zijn nietjes, kant, rood rikrak, rode lettertjes en rode eyelets.
De rechtse kaart was voor een collega van Niels die onlangs geopereerd is. Ik was toevallig bij de Action en daar zag ik stempelsetjes voor € 1,30 per set met zelfs een clear blokje erbij!!!! Er zijn verschillende thema's ik heb beterschap gekozen en geboorte. Echt geen geld. De kikkerstempel kwam dus goed van pas. Ik heb de stempel ingekleurd met de derwent potloden en het hartje bewerkt met stickles. Verder als basis wit cardstock en roze als ondergrond voor de stempel. De tekststempel zit ook bij het setje. De bloemetjes zijn gouden stickers die ik op wit cardstock heb geplakt en daarna heb uitgeknipt. Verder is ie heel simpel met wat nietjes en roze touw. Het dessinpapier is van Basic Grey Olivia wat ik ook aan de binnenkant geplakt heb als afwerking.
Poeh een hele lijst met materialen maar het wordt altijd wel heel leuk. Ik heb afgelopen week nog 2 kaartjes en een cadeautasje gemaakt maar het was al te donker om die op de foto te zetten dus die zal ik van het weekend plaatsen.
Morgen ben ik lekker vrij en het wordt mooi weer, das fijn want zaterdag vier ik mn verjaardag en we gaan met een grote groep barbequen! Ik ben dus zoet met het voorbereiden hiervan.
Bedankt weer voor het kijken!!!

1 opmerking:

Scraplijn zei

Hey, je hebt de stempeltjes gevonden zie ik!! Leuk maar ik ben vooral weg van je trouwkaartje. Heel erg mooi. Veel plezier straks op vakantie, geniet ervan!!!
Groetjes Marjolijn.