maandag 6 september 2010

Bonaire Divers Paradise


Hallo eindelijk doet internet het hier dus ik dacht ik plaats even een berichtje.

Het is hier weer lekker warm, alhoewel dit echt het warmste is wat we in jaren hebben meegemaakt. 35 graden maar bijna geen wind. Onze dagen bestaan uit lekker zwemmen, snorkelen met de boot weg, boodschappen doen (daar is airco), happy houren en lekker eten. Hierbij dan ook een foto impressie.
Verder veel lezen ik heb nu bijna 3 boeken uit en Niels 2 boeken. Echte boeken welteverstaan zie het bewijs in de fotocollage. HIJ LEEST ECHT. Hij slaat net zn 2de boek dicht en begint morgen zowaar aan zn 3de ik moet dus opschieten haha.
Heb hier ook mn 28ste verjaardag gevierd en gezellig uit eten geweest. Morgen is het hier een feestdag dus zal er van alles georganiseerd worden, ook zijn de bikers weer op het eiland dus erg veel herrie van motoren die de hele dag aan het scheuren zijn.
Ook dit jaar is er weer iets kapot ( zoals elk jaar haha) de auto staat bij de garage maar gelukkig hebben we een andere. Afgelopen nacht viel de stroom uit op het hele eiland. Ik werd midden in de nacht wakker want de airco was ook uit. 's nachts blijft het hier zo'n 30 graden dus ik had echt het gevoel dat ik koorts had. Gelukkig ging het na 3 uur weer aan pffff.
Morgen waarschijnlijk lekker met de boot varen en voor de rest zien we wel. We hebben nog 2 weken vakantie dus we hebben nog tijd genoeg.
Bedankt weer voor het kijken!

3 opmerkingen:

Scraplijn zei

Wat leuk, zo'n update van je vakantie!!! en het klinkt allemaal heel gezellig maar voor mij veel te heet!!!! Geniet jij nog maar lekker, van alle bijzondere dingen en van elkaar. Tot later,

Groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Het ziet er lekker warm en gezellig uit!!! Hier regent het konstant. Als je het te warm krijgt neem je maar een lekkere duik. Doe waar jullie zin in hebben en geniet van de vakantie!!
Groetjes.

Danielle zei

zooo dat ziet er goed uit! en zo te zien en lezen heb je het heel erg leuk gehad. jammer dat het weer hier zo tegenvalt deze zomer..