donderdag 30 september 2010

2 Girls

ik ben weer terug in het land van de scrappenden hoor maar ik moest weer even opstarten met alles. Ik heb nog wel een Lay-out gemaakt voor de challenge op het Scrappassion Blog
Het blog bestaat 2 jaar en de challenge was dan ook om een project te maken met het cijfer 2 er in verwerkt. Ik heb een foto van mn trouwen gebruikt met mn bruidsmeisje. 2 Girls in dit geval :-).

De basis is een vel wit cardstock dat ik heb gesprayed met groene glimmermist en met de lichtste kleur roze gestempeld met stempels van Tim Holtz. De takjes zijn geponst en bewerkt met doorzichtige stickles. De titel is met de Cricut uitgesneden en met de cuttlebug dots embossingfolder bewerkt en daarna heb ik er nog gouden stickles overheen gedaan om ze beter op te laten vallen. De zwarte takken zijn gemaakt van een rub-on die ik in stukken heb gesneden.De vlinders zijn stickers en op wit cardstock geplakt en uitgeknipt. Verder nog witte roosjes verwerkt. Papier is van Basic Grey de serie Olivia. De foto heb ik aan de randjes geschuurd en is de Lay-out nog omlijnd met zwarte pen (natuurlijk).
Ik ga deze nog gauw insturen want ik ben nog maar net op tijd haha maar het kan nog net.

Hieronder nog fotosvan de pup die mn ouders sinds een week hebben. Hij heet Bones en is superlief en ondeugend. Afgelopen zondag mocht hij mee naar de rommelmarkt bij de Scrapheap en daar had hij natuurlijk veel bekijks.


Tot de volgende keer!!
Groetjes K!m

2 opmerkingen:

Danielle zei

ooo was die schattige pup van jouw ouders? wat een poepie zeg. je lo is heel mooi, ik vind de vlinders echt gaaf.

Scraplijn zei

Wat een schattige lay out Kim en heerlijk zo'n lief klein bruidsmeisje. We moeten gauw weer eens afspreken, mijn scrapplekje is nu echt klaar!

Prachtige pup is het zeg.

Groetjes Marjolijn.