zaterdag 16 oktober 2010

We are Family

Ik heb er weer even over gedaan om iets te maken want de inspiratie was ver te zoeken. Gisteravond was ik alleen thuis en toch maar begonnen. Ik heb een sketch van Sketchy Thursdays gebruikt wat erg handig als je geen inspiratie hebt, alhoewel het soms ook averechts werkt bij mij.

Vlak voor de vakantie heb ik mn verjaardag gevierd en weer de nodige scrapspullen gekregen (ik had nog niks haha), waaronder het papier van Echo Park. Super vrolijke papiertjes in ieder geval.
Hier het resultaat. Een vriendin van mij had weining foto's van het gezinnetje en deze had ik toevallig gemaakt 2 weken geleden op het terras. Ik vond ze zo leuk, heb er maar meteen iets mee gemaakt. Hun dochtertje is vandaag jarig dus als ze de Lay-out heel leuk vind sta ik hem meteen maar af haha. De titel is gemaakt met een cardridge van de criciut en de grote harten ook. De kleine hartjes zijn geponst en de rondjes allemaal met behulp van de Cricut uitgesneden en in diverse lagen opgeplakt. Ik vind hem zelf erg leuk geworden.

Materialen: Oranje en wit cardstock- 1 dessinvel van Echo Park-Cricut Cardridge Alphalicious en G&B Basics- Hartjes pons- Elsie's zelfklevende knoopjes- Kaisercraft houten vogeltje-mini alpha's wit-Gesso.

Zo ik ga op weg naar de verjaardag. Morgen weer lekker scrappen! Bedankt weer voor het kijken.
Groetjes K!m

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Leuk Lootje weer Kim en ik denk dat je die niet in je eigen album mag doen, die ben je meteen kwijt!

groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Hij is heeeeel mooi geworden, ik ben benieuwd of je hem hebt afgestaan!