woensdag 20 oktober 2010

Just Eat
Ik was al begonnen aan deze layout voor het Sketchy Thursdays blog maar had em nog niet op mn blog geplaatst. Ben de afgelopen dagen niet helemaal lekker en weinig puf maar deze moet voor donderdag geplaats worden om nog mee te kunnen dingen naar de prijs. En prijzen zijn altijd leuk toch?!?
Ik heb de sketch deze keer niet gedraaid maar toch wel mn eigen draai er aan gegeven. Ik had nog wat restjes over van de vorige Lay-out dus die heb ik gebruikt. Als basis een wit vel en het oranje dessinpapier is van Echo Park dat ik heb bewerkt met verf. De vlinders en de cupcake zijn stempels die op verschillende dessinpapiertjes heb gestempeld, op wit papier heb geplakt en uitgeknipt. De foto's zijn gemaakt op het pruvenement van Oosterhout het jaarlijkse eetfestijn. We zijn daar met mijn ouders geweest en een aantal leuke foto's gemaakt. Ik heb er nog veel meer foto's van en misschien wordt dit dus wel een spread. We zullen zien haha.
Materialen: dessinpapier Echopark-Cricut cardridge Alphalicious- Spijker brads- nietjes-glimmermist- stempels cupcake en houten stempel vlinder-wit cardstock-blauwe en groene verf making memories-mini stickers basic Grey.
Bedankt weer voor het kijken. Groetjes K!m

6 opmerkingen:

Tessa Buys zei

Super cute! Thank you for playing at Sketchy Thursdays!

Jeanet zei

Heel erg leuke layout! Gezellig evenement lijkt me dat!
Mooie foto's en je titel is ook gaaf!Heel erg bedankt voor het meedoen met Sketchy Thursdays!

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhh I love love love this!!! GORGOEUS photos and loving the colors! :):):) Thanks soooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Keshet zei

Very fun take on the sketch! Love it! Thanks for playing along with us at ST this week!

Scraplijn zei

Heel leuk gedaan Kim, en wat leuk dat paperpiecing met je cupcakes.Nu maar hopen dat je wint. en snel opknappen hoor, griep is heel lastig.

Groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Ooh, hij is mooi geworden. Gebruik je de volgende sketch voor de andere foto's. Voel je je al weer een beetje beter?????????