maandag 29 november 2010

Donker

Jeetje wat is het donker zeg. Ik ben niet van de aardbodem verdwenen hoor maar het is steeds donker als ik ga werken en donker als ik terugkom en in de weekenden steeds druk geweest met andere dingen. Verjaardagen, etentjes en ik heb de hal thuis een keertje geschilderd had ik aan Niels beloofd en belofte maakt schuld he.
Ondertussen ben ik ook bezig met kerstkaartjes, ik heb een aantal winterse foto's van vorig jaar besteld en deze heb ik op de kaart verwerkt zoals ook gedaan is in de laatste Scrapcards. Dat vond ik er superleuk uitzien en ook persoonlijk. Ik heb er alleen nog wel een paar te gaan dus deze week maar verder aan de slag.
Ik had me voorgenomen om dit vanavond te doen maar mn buik/darmen gooide roet in het eten. Morgen weer een dag!!!

Nou hopelijk heb ik snel iets scrapperigs om te laten zien.

Groetjes Kim

2 opmerkingen:

Danielle zei

hi hi. Ik voel me op't moment ook net een molletje. Ik snap precies wat je bedoelt de hele week in't donker weg en thuis. Alleen daglicht in het weekend! Maar dat't dan weer sneeuwt vind ik wel leuk (alleen de files niet ). Succes met je kerstkaarten en met je darmen.
Groetjes daniƫlle

Scraplijn zei

Hey Kim, wat vervelend die darmen, ik ken het. Niks van aan trekken hoor.
Ook lekker met je kerstkaarten bezig? Ik moet nog beginnen, of het lukt dit jaar????? Maar ik ga vandaag een begin maken, hopelijk komt het dan toch in orde. En dat donker, ik vind het wel lekker, lampjes aan, kaarsje aan. En heerlijk knutselen.

Groetjes Marjolijn.