vrijdag 22 april 2011

Remember them

Wat een lekker weer is het toch he! Alleen daarstraks zat ik lekker buiten met mn boekje en begon het zachtjes te regenen. Ach ja de komende dagen zullen ook lekker zijn.
Voor de Never Ending Challenge was de opdracht om een Lay-out in een andere vorm te maken. Had alleen de uiterste inleverdatum verkeerd in mn hoofd dus was net een dagje te laat en helaas telt het niet meer mee. Het duurde zo lang omdat wat ik in mn hoofd had niet echt lukte. Ik heb helaas geen grote Cricut dus een grote vorm uitsnijden is lastig.
Ik wilde graag een vogelkooitje en had wel een kleine stans. Deze heeft Niels voor mij zo groot mogelijk gekopieerd en daarna heb ik deze als mal uitgeknipt. Daarna onder de lamp gehouden zodat deze een grote schaduw opleverde. Dit weer overgetrokken en daarna netjes uitgeknipt. Was wel een werk maar toch gelukt.

De Lay-out gaat over 2 Golden Retrievers van ons die er helaas niet meer zijn. Digger is nog niet zo gek lang overleden en de andere is Bogey die maar 3 jaar is geworden. Vond het wel een mooie gedachte om ze in een kooitje in mijn gedachten te houden. Het papier is van Prima Marketing en dat heb ik nog een keer in de vorm van het kooitje uitgesneden en opgeplakt. De vlinders zijn uit dessinpapier geknipt en met stickles afgewerkt. Verder gebruikge maakt van kant, roze letterstickers, nietjes en gouden Perlen Pen. Het kleine kooitje en de letters heb ik uit zwart cardstock gesnden met de cricut. De foto heb ik gescheurd. Een gaatje in de bovenkant met een kantje erdoor en hij kan opgehangen worden.

De volgende challenge is scrap je favoriete songtekst. Nu snel aan de slag want anders ben ik weer te laat. Fijne Paasdagen!!

3 opmerkingen:

Anja zei

Ik vind het echt een prachtige LO Kim, was wel jammer dat je te laat was. Superleuk idee om de kooi zo uit te vergroten.

Scraplijn zei

Oh mooi Kim, en de volgende keer wip je toch gewon even aan als je een grote vorm wilt!!!!
Niet vergeten hoor, altijd welkom!

Jammer dat je een dag te laat was, ik was het helemaal vergeten, heb dus ook niks in kunnen zenden, achteraf had ik nog wel een oudje gehad maar ach. volgende uitdageing weer hup, ertegenaan!
Groetjes MArjolijn.
Mooi vogelkooitje hoor!!!!!

Maja60 zei

Je blog ziet er leuk uit zo... En je LO vind ik super mooi, maar dat wist je al.