zondag 27 maart 2011

The Weddingplanners

Nou het was een hele bevalling deze lay-out, maar het is gelukt. Ik vond het aan de ene kant best lastig om een project helemaal in zwart/wit te maken maar ook heel erg leuk.


Vorige week vrijdag had ik afgesproken bij Marjolijn om te gaan scrappen en we hebben zowaar wat gedaan. Marjolijn was zo lief om een foto die ik bij me had te scannen en in zwart/wit af te drukken.
Ik had eigenlijk niet echt dessinpapier in zwart wit dus is het een lay-out zonder dessinpapier geworden. Al hoewel het corset is uit een trouwpapiertje van Rayher geknipt en met foam blokjes opgeplakt. Ik had al in mn hoofd om een collage te maken van verschillende bloemen en ben begonnen met een stempel van Marjolijn en deze heb ik uitgeknipt.


De bloemetjes zijn van een Martja Stewart pons met 3 bloemen, helemaal geweldig vind ik deze. De takjes en vlinders zijn ook uitgeponst en de dunnere takjes en het vogelkooitje met vogeltje heb ik van de Cricut cartridge ook weer van Marjolijn ( bedankt he!). Ondertussen was ik ook naar de Knotsgekke Scrap en kaartdagen geweest en mijn prijs bij Carla opgehaald. Ik heb er met een beetje bijleggen een Nestabillity stans voor gekozen. Die heb ik dan ook als label opgeplakt met de datum. Met een zwarte pearlpen heb ik op verschillende plekken stippen gezet. De vogeltjes rij is ook een Martha Stewart randpons. De titel heb ik gesneden met de Cricut en de tekst is zelf geschreven. Randje er omheen en toen was ie eindelijk klaar. Ik vind deze zelf heel erg geslaagd. Hieronder op een rij nog de materialen. Het waren er ook zo veel.
Lint: Diverse restjes en wit kant, zwart kant met roosjes


Ponsen: Martha Stewart Birds on a Wire, MS Glassene Butterfly, MS 3-1 Hydrangea


Brads zwart/wit en pearl


Cartridge Cricut: Alphalicioius en Serenade


Cardstock: Bazzil wit en Bazzil Zwart


Papier: Rayher wedding


Pearl Pen Zwart


Stempel: Marcia Hamelynck


Nestabillity labels one


Zwarte pen Rayher
Ik heb de Lay-out trouwens ingezonden voor de 9de challenge van de Scrapheap was ik vergeten te zeggen haha. Ik lever het steeds de laatste dag in lijkt wel, voordeel daarvan is wel dat ik lekker snel de uitslag heb. Ik heb ook een kaartje bijna af, maar nog wat details en nu is het echt donker.
Ik kruip lekker mn bed in, kort werkweekje en dan vrijdag gezellig samen een weekendje naar Groningen. Heb er zin in.. Bedankt weer voor het kijken.

3 opmerkingen:

Scraplijn zei

Wat is ie mooi geworden Kim!!! en wat leuk met dat vogelkooitje. Ik gebruik ze veel te weinig mijn cartridges. En deze vind ik zo leuk.
Geniet er nog maar even van.
Is het nog gelukt met de bomen?

Groetjes,
Marjolijn.

Maja60 zei

Mooi!!! Zo veel te zien op deze layout. Ik vind hem prachtig!!!

Anja zei

Ik vind het een supermooie LO, Kimmie. Zo mooi al die bloemetjes, takjes, vogeltjes die je geponst en verwerkt hebt. Prachtig!!