woensdag 16 februari 2011

It's a girl

Voor de inspiratiechallenge bij Scrapdelight was de challenge gebruik verpakkingsmateriaal, metaal en 50% roze. Jammer genoeg heb ik geen before foto gemaakt van het doosje. Het is het doosje waar de handschoenen van mijn man in zaten en het doosje was helemaal zwart.


Ik wil er een kraamcadeautje in doen. Zo veel zwangeren op dit moment dus er zit vast wel een meisje tussen haha. Het doosje heb ik eerst met meerdere lagen gesso geverfd, toen crackle medium en daarna lichtroze verf van Making Memories. Toen nog een keer met rode glimmermist gesprayed voor een mooie glans. De titel heb ik uit Echo Park papier gestanst met de Cricut. De vlinders zijn uit dessinpapier geponst van hetzelfde merk net als de binnenkant. Hier komt de naam van de baby en de felicitatie en uiteraard het cadeau. Het metaal heb ik gedraaid als een swirl en onder de A geplakt en als komma;s gebruikt. Verder nog wat prima bloemen en alles afgewerkt met hotfix steentjes.
Gelukkig had ik het nog op tijd af haha. Altijd alles op het laatste moment.
De volgende challenge is ook al bekend. Scrap een eigenaardigheid/tic van jezelf. Nou daar weet ik wel wat mee!
Ook bij de Scrapheap staat de nieuwe challenge erop maak een Lay-out zonder dessinpapier. Daar ben ik al druk mee doende dus dat ga ik toch zeker ook op tijd afkrijgen.
Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes K!m

3 opmerkingen:

Scraplijn zei

Hij is leuk Kim, je roze doos, hopelijk zit er inderdaad een meisje bij je zwangere vriendenclub.

Maja60 zei

Hij is idd erg leuk, maar in het echt nog leuker! Op de foto zie je bv niet dat de zijkant magnetisch is. Deze doos vind straks wel een mooi plekje op een meisjes kamer!

Danielle zei

zoo dat is wel een leuke kadodoos!! ik hoop dat hij ergens een mooi plekje krijgt, maar als er zoveel zwanger zijn wordt er vast wel eeen meisje geboren.