zondag 10 januari 2010

Scrapmoe
Hier weer even een berichtje van mij. Is al weer te lang geleden maar ik was een beetje scrapmoe denk ik. Voor het nieuwe jaar in ieder geval het goede voornemen gemaakt om eens per week te bloggen. Ik moet nog steeds mn laatste LO plaatsen op mn blog. Daar ga ik morgen een foto van maken en morgenavond plaatsen. Dat beloof ik :-).


Nederland is nog steeds in de ban van kou, sneeuw en vooral gladheid. Wij zijn in ieder geval vandaag een rondje gaan lopen in de Loonse en Drunense Duinen. Het was wel koud maar wel heel erg lekker om je hoofd even leeg te maken en te lopen.


Nog een paar leuke foto's gemaakt in ieder geval wellicht om te scrappen.
Gisteren zijn we ook nog op kraamvisite geweest bij de collega van Niels en dat was erg gezellig. Ze hadden een foto gemaakt van de baby met kerstmuts, erg mooie foto en dat wordt dan ook mn nieuwe scrapproject. Die zal ik snel laten zien!!
Tot morgen~!
2 opmerkingen:

scraplijn zei

Lieve Kim, dat scrapmoe ken ik wel een beetje hoor, ik had er ook last van en ben nu ook gaan haken. Ach, verandering van spijs doet eten zegt men dus.........als je gewoon even wat anders doet en je zinnen verzet komt het vanzelf weer terug. In ieder geval ook voor jou en Niels een heel goed en gelukkig maar vooral gezond 2010. Ik hoop je echt gauw weer te zien.
Liefs Marjolijn.

Maja60 zei

Doed dat je weer geblogd hebt. Leuke nieuwe foto's,Nu proberen je goed voornemen vol te houden !!