donderdag 21 januari 2010

Gouwe OuweHoi hoi,

ik heb nog niets nieuws te laten zien maar ben er al wel mee bezig. Ik dacht ik tover gewoon een bestaande LO uit de doos die toch nog niet op mn blog heeft gestaan. Met deze LO heb ik de wedstrijd van vorig jaar op Scrapfever gewonnen. Het thema was zomer en er moesten perse de kleuren roze, oranje, groen en geel in voorkomen dat is wel gelukt toch?

Kijk eens wat een gave nieuwe stempels van Tim Holtz ik ben benieuwd wanneer deze op de markt komen. Echt gaaf voor de rest van de nieuwe stempels (ja het zijn er nog veel meer) kijk eens op Tim Holtz z'n blog http://www.timholtz.typepad.com/
Gaaf he.
Ik wil eigenlijk nog graag meedoen met het jaaroverzicht dat bij de Scrapheap wordt georganiseerd. Ik zal eens gaan kijken of het nog mag haha. Binnenkort zal er ook weer een workshop worden gegeven met Tim Holtz technieken. Er zijn veek scrappers die deze willen volgen dus hou de site goed in de gaten. http://www.descrapheap.nl/
Verder heb ik nu lekker weekend, morgen gezellig eventje op mn vriendinnetje Jill passen en daarna even de stad in. Zaterdag ga ik met een vriendin lekker high teaen. Dit is nog een verlaat verjaardagscadeau maar dat maakt het niet minder leuk/lekker haha. Zondag helemaal niets dus die dag wil ik besteden om te scrappen. EINDELIJK!
Tot gauw

3 opmerkingen:

scraplijn zei

Tuurlijk mag jij mee doen gekkie!!!! Alleen maar leuk!!!
En ik heb je lay out LIFE gezien hij is echt prachtige. Gewoon gauw oppikken dat jaaroverzicht en lekker meedoen, hoe meer zielen hoe meer vreugd!Leuk als je ook mee komt kletsen.
Groetjes Marjolijn.

Maja60 zei

Ja vooral mee doen, vind iedereen leuk. Ga je dus maar snel voorstellen. Er was nog plaats bij de Tim Holz workshop van april.Ik heb ons alle drie ingeschreven want Jolanda gaat ook mee.

scraplijn zei

En nog een reactie van mij!!!! Ik heb een verrasssing voor je staan op mijn blog, veel plezier ermee.

Groetjes Marjolijn.