maandag 23 november 2009

Workshop Derwent en Copic Markers

Helaas afgelopen week geen tijd gehad om foto's van mn creaties te maken en het was ook erg donker. Heb net maar wel foto's gemaakt anders komt het er nooit van. Hier is het in ieder geval echt slecht weer en bijna de hele dag donker.

Wel goed weer om te scrappen natuurlijk. Afgelopen zaterdag ben ik samen met mn moeder en Marjolijn een workshop gaan volgen bij de Scrapheap. We gingen experimenteren met de Derwent Coloursoft potloden en de Copic Markers. De Derwents heb ik zelf dus dat was redelijk vertrouwd maar met de markers had ik nog nooit iets gedaan. Het is wel bewerkelijker maar ik vind het wel een erg mooi resultaat geven. Ik ben er in ieder geval nog niet aan uit. Misschien raak ik wel verslaafd aan de markers haha. Ze zijn wel wat duurder maar goed ik zie wil. Hieronder 2 kaartjes waarvan de ene gemaakt met de Copics en de ander met de Derwents.
Toen ik thuiskwam had ik in ieder geval wel de smaak te pakken dus ben ik de volgende dag gelijk verder gegaan met een aantal kaarten. Ik heb gebruik gemaakt van sketches op http://doubledutchchallenges.blogspot.com/. Hier staan echt superleuke sketches op voor kaarten en het gaat ook nog eens lekker snel. Heb gisteravond in ieder geval nog 4 kaarten gemaakt.


Best goed gelukt al zeg ik het zelf haha. Ik heb eigenlijk wel zin om verder te gaan maar ga zo naar Zumba dus dat gaat niet lukken helaas. Moet na al dat snoepen van afgelopen weekend weer ff hard aan de slag.Oh ja ik vergeet helemaal te zeggen dat de ontzettend leuke workshop gegeven werd door Angela http://cardvision.blogspot.com/. Kijk eens een keertje op haar blog voor inspiratie. En als je ook meer wilt weten/ leren over de copic markers zijn er volgens mij nog een paar plaatsjes in november voor de workshop bij de Scrapheap http://www.descrapheap.nl/.

Nou dat was het weer. Ik ga mezelf gauw omkleden.

Groetjes Kim

3 opmerkingen:

scraplijn zei

Zo zeg, jij bent lekker bezig geweest!!! Zo veel kaartjes al en ze zijn echt mooi geworden Kim. En ja, ik vond het heel gezellig.
We spreken snel weer af Ok????
Groetjes aan je moeder en Niels.

Marjolijn.

Brenda zei

Wat een leuke kaartjes. Wat zo een workshopje niet allemaal te weeg brengt.

ScrapEnjoy zei

Ze zijn stuk voor stuk erg leuk meis....gezellig he zo'n workshopje volgen.

groetjes Lilian