maandag 16 november 2009

Gratis preview Scrapcards 3Hoi Hoi,

helaas geen foto van mn kerstkaarten die ik gisteren nog heb gemaakt. Tis nu te donker dus die houden jullie nog te goed. Ik denk woensdag want morgenavond moet ik helaas overwerken.
Wel een nieuwe website van Truike Bron van Paper and Pictures. Wat ze precies gaat doen weet ik nog niet maar het zal natuurlijk alles te maken hebben met scrappen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief op deze site http://www.truikebron.com krijg je een gratis preview van het nieuwe boek Scrapcards 3. Aankomend weekend (ook koopzondag) zullen de dames die meegewerkt hebben aan het boek signeren in de winkel in Doorn. Het is echt een aanrader hoor de winkel is echt supergevarieerd. Je kunt dan natuurlijk het boek ook kopen haha. Of ik ga weet ik nog niet. Ik heb namelijk nog heel veel spullen. Iedereen wel bekend denk ik en als ik naar een Scrapwinkel ga dan blijft het niet bij een velletje cardstock haha. Ach ja er doen zich nog genoeg gelegenheden voor en dan heb ik nog iets te vragen aan de Sint of Kerstman.

Fijne avond allemaal, ik ga zo op weg naar Zumba samen met mn vriendinnetje Elisa.

Doei!!

1 opmerking:

alix zei

Hoi Kim! Leuk hoor, je blog, en bedankt voor de tip van de nieuw site vanTruike etc, ik heb me maar aangemeld, wie weet!Leuk! je kaarten!
Ik ben ook met mijn kerstkaarten bezig pfff; bj mj moeten ze allemaal hetzelfse zijn,(?),dus massaproduktie..
Ik zal vaker op je blog kijken, hij staat bij mijn favorieten. Succes en tot scraps! Gr Alix