zondag 15 november 2009

Kerstkaartjes en kaartkit


Hierbij zoals beloofd de eerste serie kerstkaartjes die ik heb gemaakt. Ze zijn wel simpel maar toch leuke en zo gaat het lekker snel haha. Nog een hoop te gaan in ieder geval. De gebruikte materialen van mijn creaties zal ik steeds onder aan de post zetten zodat jullie er misschien ook gebruik van kunnen maken. De stempel komt uit een kerstset die ik op de beurs in Goes heb gekocht. Ik weet alleen het merk niet meer maar misschien weten jullie het wel haha.De andere kaartjes hierboven zijn gemaakt met de halloweenkit van Paper and Pictures van vorig jaar. Zij hebben altijd erg leuke kits te koop die je ook in de webwinkel kunt kopen http://www.paperandpictures.nl/ ik haal er in ieder geval altijd wel meer dan 10 kaartjes uit. Ik zou zeggen als je van kaartjes houdt probeer het eens it.
Materialen voor de kerstkaartjes: Stempel kerstbeertje, derwnt coloursoft potloden, reukloze terpentine, stickles zilver, cardstock colorcore vintage groen, bordeaux cardstock, kerstblokje Basic Grey, bloemetjes en diverse brads, tekststempel kerst en bruin inktblokje.

Materialen voor de halloweenkaartjes: halloween kit paper and pictures, stickles goud, zwart cardstock, Cricut cardrodge doodlecharms, diverse afdrukjes van Magnolia, Derwent coloursoft potloden, reukloze terpetine, inktblokje bruin.Fijne zondag allemaal!

2 opmerkingen:

Maja60 zei

Je bent ineens goed op dreef!!! zo simpel zijn ze niet hoor..Wel erg leuk...

scraplijn zei

Dat ben ik helemaal met je eens Maja, superleuke kaatjes en die kit heb ik ook ooit eens gehad. Is al weer een jaartje geleden volgens mij. De halloweenkaartjes bedoel ik. Leuk Kim.