zaterdag 5 mei 2012

Cadeau envelop

Vandaag is mijn nicht (je) jarig en ze heeft om geld of een cadeaubon gevraagd. Vind ik zelf niet zo heel erg leuk geven dus heb ik een cadeau envelop gemaakt van naturel glad cardstock.
Ik heb eerst even gekeken naar de grootte van de bonnen en daar de maat op aangepast. Hij is 19 cm lang en 9,5 cm breed. Ik heb het dessinpapier van Echo Park This and That Graceful om de envelop mee aan te kleden. Uit het vel flowerbox heb ik met de Nestabillity Labels Sixteen een stukje uitgesneden zodat je een leuk raampje krijgt waar je het andere vel dessinpapier weer doorheen ziet.
Met een rondjespons heb ik hetzelfde effect gecreeerd aan de bovenkant van het papier. Het roze scrappersflos heb ik een paar keer om het papier heen gedraaid en daarna vastgezet met nietjes. Eerst trouwens het labeltje bevestigd. Strookje papier en 2 van de eerder uitgeponste rondjes opgeplakt en toen de vlinders uit roze cardstock geponst. De tak is een stans van Marianne Design. 26 jaar is gestempeld op het naturel cardstock en 3d opgeplakt net zoals de tak.
Bonnen er in en klaar!

Materialen:
Bazzil Basics Paper Natural
Echo Park Dessinpapier This & That Graceful, Wooden Nickel en Flower Box
Nestability Labels Sixteen
Rondpons
Nietjes
Label
Karen Foster Magenta Scrappersflos
Marianne Design Clear Stempels
Ranger Archival Ink Jet Black
Marianne Design Creatables LR0150 Branch Forest
Martha Stewart Double Craft Monarch Butterfly

1 opmerking:

Maja60 zei

Mooie vrolijke "envelop" heb je gemaakt! Goed idee trouwens!