woensdag 18 januari 2012

Aan de Seine

Helaas is het deze week de laatste challenge bij Sketchy Thursdays omdat ze met het blog gaan stoppen. Net nu ik besloten had om wat vaker mee te doen haha.
Maar goed de sketch van deze week heb ik in ieder geval weten te voltooien.Helaas niet geweldige foto's maar het is nu erg grauw weer maar heb ze een beetje bewerkt zodat het nog wat lijkt..
In november met mijn moeder ben ik een weekend naar Parijs geweest waar we een boottocht hebben gemaakt. Nu niet de meest flitsende foto maar wel een leuke wetenswaardigheid. Het kleinste huisje van Parijs. Ik vond de foto wel leuk bij de mask van de muur passen en ik zocht nog een plekje voor de lantaarnpaal. Had nog wel met het naaimachine aan de slag willen gaan maar daar heb ik op het moment mijn moeder
nog voor nodig ;-).
Heb weer lekker zitten kliederen en eens geen wit cardstock gebruikt als ondergrond maar een vel Echo Park papier. Misschien maak ik toch nog eens wat op. Het is wat m
oeilijk te zien op de foto maar op de lantaarnpaal heb ik 2 strass steentjes geplakt zodat het net lijkt of er een lichtje in zit. De tekst heb ik geprint op een stukje kraft papier en daarna door de Cuttlebug gehaald. Verder heb ik redelijk de sketch gebruikt toch? Ik ga deze snel insturen op het Challenge Blog van Sketchy Thursdays.
Bedankt voor het kijken!

Gebruikte materialen

* Dessin papier: Echo Park
* Kraft Cardstock
* Schilderstape
*Gesso
* Prima Marketing Mask Bricks
* Tim Holtz Tissue Tape Nostalgic
* Tim Holtz Distress Stain Weathered Wood
* Zwarte en witte acrylverf van de Action
* Kaiser Craft Wooden Flourishes Twin Lamp Post
* Strass stenen
* Tim Holtz stempel uit de Shabby Fren
ch Collection
* Brenda Walton Diecut Stickers
* Cuttlebug Nestabillity
* Studio G Alphabet Stamps
* Stazon inkt zwart
* Martha Stewart Pons Double Loops

7 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is GORGEOUS!!! I loveeeeeeeee the paint and loving the lamp post! Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):)

Jenny zei

Vind 'm heel gaaf.
Super leuk gedaan met die mask van een stenen muur.
Groetjes Jenny
Tjoek tjoek

Maja60 zei

Hij is leuk geworden, de mask past er goed bij! Ik vind het wel een mooie foto, het huisje staat er mooi en duidelijk op.

Anja zei

Ik vind ´m prachtig Kim. Door het rood van het basispapier is het toch een heel kleurrijke LO en komt het kleinste huisje van Parijs heel mooi uit. Ook door de mask van stenen denk ik. De lantaarn past helemaal mooi bij zo´n stadse foto! Echt mooi!

Scraplijn zei

Echt een heel erg mooie lay out Kim, jammer dat ik bij jou je foto's niet groter kan bkijken, moet je toch eens naar kijken bij je instellingen.
Leuk idee met die lampjes maar ik zie ze inderdaad niet. succes met de cahllenge.

groetjes,
Marjolijn.

Kimmie zei

hmm vreemd Marjolijn bij de vorige post krijg ik de foto wel groter.
Ik zal er eens naar kijken.

Groetjes Kim

Danielle zei

dit is echt een super mooie layout! je achtergrond is gaaf, de foto is super en de kleuren vind ik helemaal te gek.