dinsdag 7 juni 2011

Weer een Magnolia

Kijk ze komen steeds weer tevoorschijn. Deze had ik al eerder in de maak voor de Magnolia Challenge van vorige week donderdag, maar was net te laat met afmaken. Toen ik kijk tot wanneer ik de tijd had had ik nog 25 minuten en onder stress scrap ik slecht en vind ik het ook niet meer leuk.
Het afdrukje heb ik 2 keer gestempeld waarvan 1 keer op dessinpapier en daarna gepaperpieced. Heel erg leuk effect geeft dat en je stempeltje past zo automatisch heel goed bij je papier. WEER papier van Kaiserkraft (het is nu echt bijna op) waarvan ik de hoeken met de ronde hoekenpons heb afgewerkt. Het lichtroze cardstock heb ik gemaakt met mijn Martha Stewart hoek en randponsset. Jeej eindelijk gelukt om het helemeaal recht te krijgen haha. Het afdrukje heb ik uitgeknipt en met foamblokjes opgeplakt voor wat diepte. De steentjes zijn met de hotfix op de kaart gemaakt. Afgelopen vrijdag was ik samen met mijn moeder bij de Scrapheap waar ik van Carla voor een schappelijk prijsje een flesje glimmerglam mocht meenemen. Dit heb ik op de Martha Stewart vlinder gebruikt (ook nieuw gekocht bij Carla) waardoor deze lekker gaat glimmen en wat harder wordt. Voordat het droog is kun je de vlinder in een gewenste vorm buigen en dan met de heattool drogen. Heel erg leuk spul. Je kunt er ook saaie bloemen mee kleuren of juist extra laten opvallen wat ik ook met de bloemen heb gedaan. Erg leuk in combinatie met gesso en glimmermist. Ik heb ook het een en ander geprobeerd met een chipboard bloem en stempeltjes. Dit voorbeeld zal ik snel eventjes laten zien op mijn blog.

Bedankt weer voor het kijken.
Groetjes K!m

2 opmerkingen:

Maja60 zei

Deze is ook heeel mooi geworden1 De glimmerglam ziet er leuk uit op de vlinder!

Scraplijn zei

Nou zeg, ik heb heel wt gemist op je blog, wt een prachtige kaartjes heb je gamaakt de laatste tijd Kim. dat stempeltje van die baby vind ik te leuk zeg!!!
We moeten snele weer een afspreken.
Ga jij naar Alphen????
Hoorde van je moeder dat je net terug bent uit Portugal, genoten? dat zal best1!
groetjes Majolijn.