woensdag 1 juni 2011

2 Challenges in 1

Ik vind de stempeltjes van Magnolia superleuk maar de laatste tijd heb ik ze niet meer gebruikt wat eigenlijk heel erg zonde is. Nu is er iedere week een challenge waarbij je alleen afdrukjes van Magnolia of Hanglar Stanglar mag gebruiken. Van die laatste is het moeilijk om aan stempels te komen dus heb ik met een Magnolia stempel meegedaan aan de Just Magnolia challenge van deze week. Hierbij is het thema Friend.
Ik heb voor mn verjaardag een papierblokje gekregen van Prima Marketing en dan een lijn met als thema reizen. In dit blokje zitten ook allemaal kleine kaartjes met allerlei teksten. Hierop stond Friend dus dat kwam mooi uit. Ik heb het stempeltje ingekleurd met bijpassende Derwent Coloursoft potloden. Lekker rustgevend om te doen. De basis van de kaart is blauw cardstock en daarop heb ik met het dessinpapier een soort collage gemaakt. De bloem is aangezet met stickles en ook het randje van het kraft papier waarop ik het afdrukje heb geplakt.

Nu wilde ik ook graag meedoen met de challenge van Scrapdelight waarbij je op je kaartje gebruik moet maken van eyelets. Nou daar heb ik nog wel een doosje van haha.. Dus op het kaartje ook blauwe eyelets gebruikt. Hieronder staat de opdracht. Als je voor 7 juni meedoet kun je een leuke prijs winnen!

Ik ga zo lekker slapen en dan morgen mijn koffer inpakker want we gaan lekker naar Portugal!!!


Groetjes K!m

3 opmerkingen:

Anne H. zei

Such a lovely card!
An adorable image and beautiful colors.
Thanks for joining us this week at JM / HS.
Anne

celia zei

Wat leuk dat je meedoet met de Scrapdelight challenge, veel succes!
Liefs,Celia.

Boukje zei

Mooi kaartje, leuk je eyelets erbij! Bedankt voor het meedoen met de Scrapdelight challenge!
Groetjes Boukje.