donderdag 19 mei 2011

Lieve groetjes


Dit kaartje had ik gemaakt voor de oma van Niels omdat ze weer in het ziekenhuis terecht was gekomen en er op 7 mei kanker geconstateerd was. Helaas heeft ze het kaartje niet meer kunnen ontvangen aangezien ze 10 mei is overleden. Ze heeft een mooi en lang leven (bijna 95 jaar) gehad met weinig ziekte etc. Gisteren de begrafenis gehad wat een mooi afscheid was. Wat ik met het kaartje ga doen weet ik nog niet. Ik vind deze zelf wel erg mooi geworden en ze was altijd heel erg blij als ze weer een zelfgemaakt kaartje of ander scrapsel kreeg. Ik ga er eens even hard over denken want zo maar sturen vind ik ook weer zo wat.


De kaart is met restjes van (weer) het Kaisercraft papier gemaakt. Toch ziet het er weer helemaal anders uit als de andere kaartjes uit mn 2 vorige blogberichten. De steeltjes en de blaadjes van de bloemen zijn gemaakt van dunne strookjes papier die ik heb dubbelgevouwen en zo vastgeplakt. Heb nu nog 1 heel vel en een aantal snippers van het papier. Er zullen nog wel 1 of 2 kaartjes mee worden gemaakt. Zaterdag is er een vriendin 1 jaar getrouwd dus daar past dit papier goed bij.


Bedankt weer voor het kijken!

Groeten K!m

2 opmerkingen:

Scraplijn zei

Hoi Kim, gecondoleerd. Ik zou als herinnering op het kaartje schrijven wat je hier schrijft. en het dan bewaren. Of je schrijft er een mooie herinnering op die je aan haar hebt. Tenslotte was het voor haar bedoeld. Ik zou het zeker ook niet aan een ander versturen. Sterkte hoor ook voor Niel en familie.

liefs,
Marjolijn.

Anja zei

Goh wat naar, gecondoleerd, Kim! Ik zou het inderdaad ook bewaren als herinnering, of misschien kun je het ook plastificeren en bij haar graf zetten. Ik kan natuurlijk niet lezen wat voor tekst erop staat, want misschien is dat niet toepasselijk. In ieder geval veel sterkte gewenst!!