dinsdag 25 januari 2011

Bones

Hier is mijn uitwerking voor de Never Ending Challenge bij de Scrapheap. Ik heb de sketch uit mn vorige post gedraaid en uitgewerkt met het papier van Max & Whiskers van Basic Grey. Ik had het al een tijdje liggen maar nog steeds niet gebruikt.
Nu hebben mn ouders sinds september een pup erbij dus die kon mooi gescrapt worden.
Ik heb verschillende dessinpapieren van de lijn in stroken gesneden en deze schuin opgeplakt. De bloem en de hoekbloemen komen uit het stickervel. Om ze iets meer op te laten vallen heb ik ze met zwarte stift omlijnd. De titel is gemaakt van Bruine Thickers en de journaling is zelf geschreven. Alles afgewerkt met pareltjes en nietjes.
Ik had een cirkel nodig linksonder dus heb ik de dubbelzijdige taperol gepakt en uitgetekend op papier. Leuk is dat het papier dubbelzijdig is dus had ik gelijk een mooie cirkel voor rechts in het midden. Hieronder nog wat detail foto's.

Ik ga gauw mn Lay-out plaatsen want we hebben nog maar tot vrijdag. Ben ik ook eens een keer op tijd. Bedankt weer voor het kijken.

Groetjes K!m
3 opmerkingen:

Danielle zei

oooo die is leuk! en wat een leuk papier is dat zeg. de pup is helemaal om op te eten. wat een schatje..

Scraplijn zei

Supergaaf Kim en wat een scheet van een hond. Of ik het nog ga halen deze week. Ik loop weer zo achter.

groetjes en ik stuur je nog een mail!

Maja60 zei

Aaaaaaaaah, hij is leuk geworden!!! Ik heb die foto ook gescrapt,met hetzelfde papier maar dan met een andere sketch. Ook toevallig! Ik zet hem morgenmiddag op m'n blog.