donderdag 7 juli 2011

Shania

een tijdje terug ben ik gevraagd om een canvas te maken voor mijn achterachternichtje. Heet dat zo haha. Voor haar zusje had ik er ook 1 gemaakt en nu wilde ze er graag ook 1 voor Shania. Zo gezegd zo gedaan, ik had sowieso al een afspraak met Marjolijn om bij haar te komen scrappen dus ik wist wel wat ik ging maken. Marjolijn heeft zowat haar eigen winkel dus ik kan bij haar komen "shoppen" haha. Ik mocht de Tim Holtz rozettenstans gebruiken. En wat is dat ding leuk zeg! Ik heb er 3 gemaakt van dessinpapier in verschillende maten.


Thuis heb ik het canvas voorbewerkt met gesso. Wat dikke klodders voor extra diepte en daarna met roze en zeegroene verf strepen, vegen van alles. Verschillende ponsen gebruikt zoals de vlinderpons. De vlinders zijn bewerkt met een beetje roze verf en stickles. De stickles zitten ook op het onderzettertje in de vorm van een hart. Het roze carddstock heb ik met de double loops van Martha Stewart gemaakt. Deze had ik al een keer gemaakt voor een kaart, maar vond het toen niet zo heel erg mooi. Het vogeltje is van Kaisercraft en ik heb daar met het dessinpapier een vleugeltje opgeplakt. De vlaggetjes zijn gemaakt met een stans van Crealies (bedankt Marjolijn), net als de harten. De minihartjes zijn van een stempelset van Basic Grey. Ik vind het in ieder geval zelf errug geslaagd al zeg ik het zelf en ik hoop dat mn achterachter nichtjes het ook mooi vinden!!


Hieronder nog wat details.


Ik heb van de dingen die ik kon vinden in de webwinkel van mijn favoriete winkel De scrapheap de linkjes toegevoegd. Bedankt weer voor het kijken!


Materialen

MS Medium Monarch Butterfly
MS rand/hoekponsset

Kaisercraft vogeltje

1 vel dessinpapier


Stickles Fruit Punch
Stickles Diamond
Making Memories roze Verf

Aleene's zeegroene verf

Pasje om de gesso mee uit te smeren

Touw

Vlaggetjesstans Crealies


Canvas van de Action

Hartjesstans

Stempelset Basic Grey

3 opmerkingen:

Scraplijn zei

Wat is die leuke geworden Kim en wat heb je dat vogeltje nog leuk bewerkt. Als ze dit niet mooi vinden begrijp ik er niks van. Heel veel plezier met geven en hopelijk tot gauw!!
Altijd welkom in mijn "winkeltje". hihi.

Maja60 zei

Hij is super mooi geworden. Leuk, die slingers met naam en geb datum en de zoete kleuren staan vast mooi op Shania's kamer! Die zal er heel blij mee zijn!!

Danielle zei

hij is superleuk geworden! wat een lieve kleurtjes.. en ja Marjolijn heeft echt een winkeltje aan huis, leuk he al die spulletjes!
groetjes danielle