vrijdag 20 mei 2011

Hoera...

Kaartjes zijn op het moment wel weer mijn ding. Toch vreemd de ene keer vliegen de Lay-outs in het rond en de andere keer de kaartjes. Ach ja kunnen we weer een aantal mensen een leuk kaartje sturen. Deze heb ik gemaakt voor de Never Ending Challenge bij de Scrapheap. Gelukkig mochten we ook een kaart insturen want een Lay-out was me niet gelukt. Beetje drukke week gehad. Maar in ieder geval was de challenge iets te gebruiken van verpakkingsmateriaal. Ik heb rub-ons van Prima Marketing gekocht en daar achter zat een mooi kartonnetje met bloemen er op . Dit heb ik op de kaart verwerkt. De bloemen zijn gedeeltelijk losgesneden zodat ik de cirkel er onder kon schuiven. Het papier is ook van Prima Marketing. Alle randen zijn gedistressed met distress ink van Tim Holtz en 2 hele gave stempels. Nou ja drie moet ik eigenlijk zeggen want het kraft cardstock is ook helemaal bestempeld met een tekststempel.


Flink geglitterd maar dat valt op de foto's bijna niet op, het begon al wat te schemeren hier.
Oh ja heb ook eindelijk de meeldraadjes gebruikt die ik op de beurs had gekocht zijn echt superleuk!



Groetjes K!m

donderdag 19 mei 2011

Lieve groetjes


Dit kaartje had ik gemaakt voor de oma van Niels omdat ze weer in het ziekenhuis terecht was gekomen en er op 7 mei kanker geconstateerd was. Helaas heeft ze het kaartje niet meer kunnen ontvangen aangezien ze 10 mei is overleden. Ze heeft een mooi en lang leven (bijna 95 jaar) gehad met weinig ziekte etc. Gisteren de begrafenis gehad wat een mooi afscheid was. Wat ik met het kaartje ga doen weet ik nog niet. Ik vind deze zelf wel erg mooi geworden en ze was altijd heel erg blij als ze weer een zelfgemaakt kaartje of ander scrapsel kreeg. Ik ga er eens even hard over denken want zo maar sturen vind ik ook weer zo wat.


De kaart is met restjes van (weer) het Kaisercraft papier gemaakt. Toch ziet het er weer helemaal anders uit als de andere kaartjes uit mn 2 vorige blogberichten. De steeltjes en de blaadjes van de bloemen zijn gemaakt van dunne strookjes papier die ik heb dubbelgevouwen en zo vastgeplakt. Heb nu nog 1 heel vel en een aantal snippers van het papier. Er zullen nog wel 1 of 2 kaartjes mee worden gemaakt. Zaterdag is er een vriendin 1 jaar getrouwd dus daar past dit papier goed bij.


Bedankt weer voor het kijken!

Groeten K!m

dinsdag 17 mei 2011

Hey Birdie

En nog een kaartje met Kaisercraft voor de verjaardag van een vriendin. Moest even wachten met plaatsen, maar intussen is ze jarig geweest dus kan het op mn blog. Blijf dit vogeltje helemaal geweldig vinden dus ben bang dat deze nog wel vaker op kaartjes en Lay-outs voorbij komt. Sorry daarvoor!!

Muzieknootjes vond ik wel leuk erbij en mn nestabillities gebruik ik ook regelmatig ook al heb ik maar 2 tot nu toe. Snel nog een challenge winnen dan kan ik nieuwe uitkiezen.
Bedankt weer voor het kijken!

zondag 15 mei 2011

Dikke Knuffels















Hierboven een kaartje naar aanleiding van de challenge op het Scrapdelight Blog

Laat je inspireren door de sketch. Ik heb nog steeds restjes van het Kaiser Kraft Papier alhoewel mn stapeltje steeds kleiner wordt. De basis van mn kaartje is kraft cardstock van 13,5 bij 27 en dan dubbelgevouwen. De randjes van al het papier heb ik bewerkt met mn mesje. De bloem is zelfgemaakt met strookjes papier en een hartje uit het dessinpapier. De bloem heb ik gezien op het blog van Johanna en vond ik zo leuk dat ik em ook gemaakt heb. Lekker roze stickles er overheen om het af te maken. De hartjes en vlinders zijn uitgeponst. Verder nog wat nietjes, stickles om de randen, hotfixsteentjes en een lief stempeltje en klaar is Kim.

Oh ja, de binnenkant heb ik ook nog afgewerkt staat toch altijd wat leuker en je kaartje wordt lekker stevig. Ik denk dat ik deze naar mn schoonmoeder ga sturen. Ze kan wel wat knuffels gebruiken op het moment.


Je kunt je eigen uitwerking van de challenge nog tot en met 24 mei insturen en je kunt een cadeaubon winnen!
Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat! Bedankt weer voor het kijken.
Groetjes K!m

zaterdag 14 mei 2011

Scrapdelight Feestweek

Scrapdelight viert feest en je kunt superleuke prijzen winnen bij genoeg volgers van het blog. Ook zijn er leuke activiteiten in het weekend van 27,28 en 29 mei. Dus neem er snel een kijkje!

zondag 1 mei 2011

Jij Alleen

hierbij mijn uitwerking voor de 11de challenge van de Scrapheap. Scrap je favoriete songtekst. Ik heb wel even moeten nadenken, maar het liedje Jij Alleen van Simone Kleinsma vind ik zo mooi. Vooral de versie met Paul de Leeuw samen. Ik heb een foto van Niels gescrapt en het liedje past heel goed bij ons.




Voor de Lay-out heb ik het papier Love Notes van Kaisercraft gebruikt. Heb uit verschillende vellen de hartjes, wolkjes en het engeltje geknipt. Een wit vel cardstock is de basis waarop ik het grijs met witte bolletjes vel heb geplakt als een mat. Daarna met gesso aan de rechterkant een strook gemaakt waarop ik een deel van de songtekst heb geschreven. Uit het grijs/witte vel heb ik willekeurig een stuk gescheurd en de randjes een beetje omgevouwen. Van het roze barokke vel en het vel met de muzieknootjes heb ik een paar stukken gescheurd en flink opgefrommeld. Daarna weer een beetje gladgestreken en achter het gat geniet. Het pareltjes lint heb ik er tussenin geniet. Van de foto zijn de randen opgeschuurd. Forever is een sticker die ik van mn moeder heb gekregen, maar weet zo niet waar die vandaan komt. De titel is gemaakt van witte foam thickers en niels is van roze letterstickertjes van Cosmo Cricket.



Met zwarte pen heb ik een deel van de songtekst geschreven en een kader om de LO getrokken.


De figuurtjes heb ik willekeurig op geplakt met gewoon plakband en foamtape.


Vind deze erg geslaagd! Als je de volledige songtekst en een deel van het liedje wilt horen moet je even hier kijken.




Ben zeker weer benieuwd naar de volgende challenge. Ben altijd wel de laatste die iets inlevert, maar ben gewoon een langzame scrapper. Het begint met de foto zoeken en dan begint de zware tocht naar het juiste papier en embellishments. Ach ja het is een hobby he en als iets moet is er ook niets meer aan.




Bedankt weer voor het kijken en tot snel!