zondag 27 maart 2011

The Weddingplanners

Nou het was een hele bevalling deze lay-out, maar het is gelukt. Ik vond het aan de ene kant best lastig om een project helemaal in zwart/wit te maken maar ook heel erg leuk.


Vorige week vrijdag had ik afgesproken bij Marjolijn om te gaan scrappen en we hebben zowaar wat gedaan. Marjolijn was zo lief om een foto die ik bij me had te scannen en in zwart/wit af te drukken.




Ik had eigenlijk niet echt dessinpapier in zwart wit dus is het een lay-out zonder dessinpapier geworden. Al hoewel het corset is uit een trouwpapiertje van Rayher geknipt en met foam blokjes opgeplakt. Ik had al in mn hoofd om een collage te maken van verschillende bloemen en ben begonnen met een stempel van Marjolijn en deze heb ik uitgeknipt.


De bloemetjes zijn van een Martja Stewart pons met 3 bloemen, helemaal geweldig vind ik deze. De takjes en vlinders zijn ook uitgeponst en de dunnere takjes en het vogelkooitje met vogeltje heb ik van de Cricut cartridge ook weer van Marjolijn ( bedankt he!). Ondertussen was ik ook naar de Knotsgekke Scrap en kaartdagen geweest en mijn prijs bij Carla opgehaald. Ik heb er met een beetje bijleggen een Nestabillity stans voor gekozen. Die heb ik dan ook als label opgeplakt met de datum. Met een zwarte pearlpen heb ik op verschillende plekken stippen gezet. De vogeltjes rij is ook een Martha Stewart randpons. De titel heb ik gesneden met de Cricut en de tekst is zelf geschreven. Randje er omheen en toen was ie eindelijk klaar. Ik vind deze zelf heel erg geslaagd. Hieronder op een rij nog de materialen. Het waren er ook zo veel.




Lint: Diverse restjes en wit kant, zwart kant met roosjes


Ponsen: Martha Stewart Birds on a Wire, MS Glassene Butterfly, MS 3-1 Hydrangea


Brads zwart/wit en pearl


Cartridge Cricut: Alphalicioius en Serenade


Cardstock: Bazzil wit en Bazzil Zwart


Papier: Rayher wedding


Pearl Pen Zwart


Stempel: Marcia Hamelynck


Nestabillity labels one


Zwarte pen Rayher




Ik heb de Lay-out trouwens ingezonden voor de 9de challenge van de Scrapheap was ik vergeten te zeggen haha. Ik lever het steeds de laatste dag in lijkt wel, voordeel daarvan is wel dat ik lekker snel de uitslag heb. Ik heb ook een kaartje bijna af, maar nog wat details en nu is het echt donker.




Ik kruip lekker mn bed in, kort werkweekje en dan vrijdag gezellig samen een weekendje naar Groningen. Heb er zin in.. Bedankt weer voor het kijken.

zondag 13 maart 2011

Once a upon a Springtime




Zo eindelijk weer wat gemaakt. Op de een of ander manier had ik niet echt de rust om er voor te gaan zitten.


De challenge voor deze keer bij de Scrapheap is het maken van ATC's met als thema Lente. Nu ben ik wel toe aan een beetje lente en een ATC maken is vaak sneller af dan een Lo of een kaartje. Alhoewel laat dat snel maar weg bij mij haha. Ben met deze kaartjes toch ook wel 3 uurtjes bezig geweest. Eerst bedenken dan uitwerken. Ik moest gisteren nog snel een cadeautje kopen voor mn jarige schoonzus dus zodoende kwam ik bij de hobby winkel hier in de stad. Daar zag ik het vel van Graphic 45 Once upon a Springtime. Die paste dus perfect bij de opdracht.


Het is een dubbelzijdig vel met aan de ene kant groene swirls en aan de andere kant allemaal plaatjes van elfjes in een sprookjesachtig thema. Ik ben dus in het vel gaan knippen en daar allemaal kleine scenes van gemaakt. Bij alle kaartjes heb ik het vel van de swirls gebruikt en kleiner gesneden zodat er een witte mat ontstaat. De randen heb ik bewerkt met een mesje en geinkt met distress inkt. Zoals gezegd alle plaatjes met een mat uitgeknipt en opgeplakt. Het lintje komt van het t-shirt dat ik vandaag aanheb. Aan de binnenkant zitten altijd van die vervelende lintjes en die heb ik afgeknipt. Zo zie je maar je hoeft niks te kopen haha. De titel van het kaartje hier links zit onderaan het vel papier. Normaal gooi je die rand weg maar dat moet je dus niet doen. Nog 2 nietjes en een restje van een swirl erbij en het 1ste kaartje is klaar.



Het 2de kaartje is een plaatje van een kuikentje dat net uit het ei is gekomen. Dus echt lente. Het woord Springtime heb ik uitgeknipt en gemat op een restje. Ik heb in de winkel ook 3d kit gekocht en daarmee heb ik bij het 2de kaartje de takken en 1 bloemetje gelijmd voor een beetje diepte.


Het 3de kaartje is ook weer op dezelfde manier opgebouwd. Verder hier 2 dunne strookjes groen papier opgeplakt. In de hoeken 2 kleine brads en de "postzegel"onder het lintje geplakt. De vlinder is met foamblokjes opgeplakt om weer wat diepte te creeeren. Ik vind ze zelf erg leuk geworden. Mn moeder heeft nog een stempel speciaal voor ATC's dus die wil ik even lenen zodat ze helemaal af zijn. Ik ga ze nu gauw nog even plaatsen op het forum want de inleverdatum is vandaag!







zondag 6 maart 2011

Leuke give away


Als je een jaar lang gratis kits wilt ontvangen is het echt de moeite om even hier te kijken!
Fijne avond!

woensdag 2 maart 2011

Award gekregen!!!


Zo ik heb helemaal over de award heen gelezen die ik van Marjolijn heb gekregen. Superlief!!! Inderdaad probeer ik mn blog een beetje bij te houden. Er staat niet heel vaak wat nieuws op maar probeer toch iedere week wat te doen. Komt er helaas niet altijd van vanwege werk etc.


MARJOLIJN BEDANKT X