zondag 30 januari 2011

Just be me


Deze LO heb ik gemaakt naar aanleiding van de inspiratie challenge bij Scrapdelight. Helaas heb ik niet goed gelezen en ben ik waarschijnlijk te laat met inleveren. Op het forum daar las ik dat ik had tot gisteravond 12 uur. Ik had em wel af maar was te donker en ik was dus in de veronderstelling dat ik nog had tot en met vandaag. Dus ik net mn LO gemaild lees ik dat dus op het forum. Ik hoop dat de LO nog meeteld maar ben er bang voor.
Maar goed toch weer een LO voor mezelf. Je moest je goede voornemen voor 2011 scrappen. Nu heb ik geen goede voornemens gemaakt maar ik wil gewoon mezelf (kunnen) zijn. Ik heb mn eigenschappen in woorden uitgeponst (zwart restjes cardstock) en 1 voor 1 opgeplakt. Het witte vel heb ik eerst met rode en oranje glimmermist gesprayed. De foto wilde ik er echt uit laten springen dus heb ik de achtergrond weggekrast. De titel heb ik uitgesneden met de Cricut met het papier van Basic Grey. De randjes zijn aangezet met een zwarte stift. Verder nog wat stickers gebruikt uit het stickervel van Basic Grey Max and Whiskers. De pijlen zijn op dessinpapier gestempeld en uitgeknipt en opgeplakt met 3d blokjes. Zo ook een aantal letters om het meer diepte te geven. Het kader is een stempel die meerdere keren met Stazon is gestempeld. Verder nog wat nietjes en klaar zijn we weer!!
Vind hem zelf erg geslaagd. Nu nog duimen dat deze nog mee mag voor de challenge. Duimen jullie met me mee??
Yes ik doe nog mee. Als jullie ook mee willen doen kijk dan even hier.

dinsdag 25 januari 2011

Bones

Hier is mijn uitwerking voor de Never Ending Challenge bij de Scrapheap. Ik heb de sketch uit mn vorige post gedraaid en uitgewerkt met het papier van Max & Whiskers van Basic Grey. Ik had het al een tijdje liggen maar nog steeds niet gebruikt.
Nu hebben mn ouders sinds september een pup erbij dus die kon mooi gescrapt worden.
Ik heb verschillende dessinpapieren van de lijn in stroken gesneden en deze schuin opgeplakt. De bloem en de hoekbloemen komen uit het stickervel. Om ze iets meer op te laten vallen heb ik ze met zwarte stift omlijnd. De titel is gemaakt van Bruine Thickers en de journaling is zelf geschreven. Alles afgewerkt met pareltjes en nietjes.
Ik had een cirkel nodig linksonder dus heb ik de dubbelzijdige taperol gepakt en uitgetekend op papier. Leuk is dat het papier dubbelzijdig is dus had ik gelijk een mooie cirkel voor rechts in het midden. Hieronder nog wat detail foto's.

Ik ga gauw mn Lay-out plaatsen want we hebben nog maar tot vrijdag. Ben ik ook eens een keer op tijd. Bedankt weer voor het kijken.

Groetjes K!m












zondag 23 januari 2011

Ben er nog


Ik ben er nog hoor maar was druk bezig met niet scrapzaken. Gisteren was het vrijgezellenfeest van een vriendin en heb een high Tea gemaakt. Helaas werd de vrijgezel ziek en hebben we de rest van het feestje moeten afblazen helaas. We gaan het nog wel inhalen hoor.

Als het goed is kan ik aankomende week mn LO laten zien voor de Scrapheap. We hebben een sketch gekregen die we kunnen maken voor de Neverending Challenge. Ben er nu mee bezig dus ga zo lekker verder ermee.
Hier bij Nicole is trouwens nog een leuke candy van mooi papier. Leuke naam zo heet mn moeder ook :-).
Ik ga lekker verder met scrappen tot later!

maandag 10 januari 2011

Gave Blogcandy

Ik wil jullie even attenderen op een superleuke candy bij Nicole. Als je natuurlijk van Magnolia Stempels houdt. Ik lees erg graag haar blog en kijk naar de mooie kaarten want ze kan geweldig goed kleuren met de Copics. Ik hou het nog maar even bij de potloden. Mn kaartenvoorraad is op dus binnenkort maar weer eens aan de slag.
Ik kom er alleen wel achter dat er veel te weinig uren in een dag zitten om alles te doen wat ik wil. Zeker nu ik meer sport heb ik weinig tijd. Plannen, plannen plannen dus.

Hopelijk tot gauw met iets moois!

Groetjes Kim

zondag 2 januari 2011

Happy 2011!!!!


Gelukkig nieuw jaar!!!!!!
Maak er een mooi en creatief jaar van met veel gezondheid en geluk. Ik ben al druk doende met mijn goede voornemen en dat is mijn blog bijhouden en dat heb ik de afgelopen weken al goed gedaan.

Dit kaartje is natuurlijk wel toepasselijk om het nieuwe jaar mee te beginnen. Deze vind ik zelf helemaal geslaagd al zeg ik het zelf. De andere 2 die er bijhoren heb ik nog niet op de foto kunnen zetten maar zijn ook weer in dezelfde stijl alleen net iets anders opgebouwd. De muzieknootjes zijn een minipons waarschijnlijk eens uit een setje bij de Zeeman ofzo maar op kleine kaartjes erg toepasselijk. De gebruikte kleuren distress inkt zijn Spun Sugar, Pine Needles en Brushed Corduroy.

Geniet nog even van de vrije zondag. Waarschijnlijk moeten jullie net als ik morgen weer het normale leven in. Alhoewel het voor mij direct een kort weekje is.
Bedankt weer voor het kijken.

Groetjes K!m