vrijdag 31 december 2010

Brand New Start

Goedemorgen allemaal,

nog wat kleine kaartjes in een wat apartere kleurencombinatie maar ik vind het zelf wel heel erg mooi eigenlijk. Het zijn de kleuren Stormy Sky, Spun Sugar en Peeled Paint van de distress inkten van Tim Holtz.
Hier vind je alle kleuren. Ik moet er nog 28 dus dat kost nog wel wat.

De swirl stempel heb ik op iedere kaart anders aangebracht voor de variatie. Zelfde kaartje maar net even weer wat anders. Fijne laatste dag in 2010! Ik ga nu weer de keuken in want vanavond komen vrienden gezellig oud en nieuw vieren en hebben we lekker hapjes maar deze moeten uiteraard eerst gemaakt worden door Moi!

Groetjes K!m

donderdag 30 december 2010

Hey Birdie

Wat een lief vogeltje he? Dat vond ik ook en vandaar dat deze op mn kaartjes is beland. De stempels met het Paislee motiefje heb ik ooit eens overgenomen van iemand maar nooit gebruikt. Tot nu dan :-). Deze kaartjes heb ik op dezelfde wijze gemaakt als het vorige kaartje dus ook met de weerstand techniek. Alleen dan met andere kleuren distress inkt. Fired Brick, Spun Sugar en Dusty Concord. De grote swirl/tak van de Tim Holtz stempelset is eigenlijk supergroot maar ik heb deze nu als een soort tak voor het vogeltje gebruikt. De vleugels en snavel van de vogel heb ik bewerkt met lichtroze stickles.

Bedankt weer voor het kijken en ik vind berichtjes heel erg leuk. Hint
hint.

Groetjes K!m









woensdag 29 december 2010

ATC's

Zo iedereen allemaal fijne feestdagen gehad? Ik heb hele gezellige dagen gehad en uiteraard weer veel te veel gegeten. M'n hele buik is er van ontregeld. Ik ben nu weer aan het werk en op de gekste tijden heb ik steeds trek haha. Dat zal vast wel weer over gaan.

Ik heb helaas niet genoeg kerstkaarten gemaakt dus dacht ik kleine kaartjes te maken voor het nieuwe jaar. Sorry als ik niet iedereen iets kan sturen ik doe mn best maar ze moeten toch echt uiterlijk morgen weg.

Ik had al eens vaker zitten kijken naar ATC kaartjes op het internet en ik vind ze toch eigenlijk wel heel erg leuk. Je kunt er alle creativiteit op kwijt en het zijn niet zulke grote projecten dus je werkt lekker snel door. Ik heb voor dit kaartje een serie van 3 gemaakt in dezelfde stijl.
De ondergrond is een wit stukje cardstock wat ik gestempeld heb met Versamark en daarna doorzichtige embossingpoeder erop gestrooid en verhit met de heattool. De kleuren distressinkt zijn Pine Needles en Fired Brick. Een beetje kerstig maar dat past natuurlijk wel bij het einde van het jaar. Daarna de stempelafdrukjes afgenomen met een vochtige doek zodat het er echt uitknalt. De stemepls zijn van Tim Holtz en is gestempeld met zwarte Stazon zodat je ook goed over de stempelafdrukjes kunt stempelen. Verder om de randen met zwarte pen getekend. Rood bolletjeslint met nietjes en nog en mooi vintage bloemetje afgewerkt met roze stickles. Het blad komt van een pons.

Hiernaast nog de andere 2 kaartjes. Ik heb 2 ervan op een dubbel stukje cardstock geplakt. De andere had ik verkeerd afgesneden dus dat is een enkele geworden. Scheelt weer cardstock haha.
Oh ja alle kaartjes geef ik zowat nog extra glitter dus deze heb ik ook allemaal nog bespoten met pearl glimmermist. Ik blijf een echt meisje natuurlijk :-).

Ik ga gauw weer aan de slag hier.
Groetjes K!m

zaterdag 25 december 2010

Merry Christmas allemaal!

Fijne dagen allemaal! Gisteren hebben we voor cadeautjes gedobbeld en lekker gegeten. Net ontbeten en zo naar de verjaardag van mijn oma en 's avonds bij mn broer eten.

XXX K!m

dinsdag 21 december 2010

Rudolph the red nose reindeer

Rudolph the red nose reindeer had a very shiney nose
Leuke stempel he. Deze komt uit een setje van October Afternoon en heb ik gestempeld op grungepaper en hem natuurlijk een rode neus gegeven met stickles haha.
De achtergrond is kraft cardstock en dan bewerkt met paarse en bruine inkt. Daarna de achtergrond gestempeld met een kerststempeltje van de Kruidvat.
Natuurlijk ook weer 1 van de zelf gemaakte labeltjes en een restje papier dat ik gescheurd heb. Het lint heb ik lekker rommelig op het papier geniet en daar een kerstbelletje aangeknoopt.
Afwerken met glimmermist en hier en daar een nietje.


De kaarten die ik tot nu toe heb gemaakt zijn als het goed is vandaag allemaal op de post en hopelijk zijn ze nog op tijd. Je weet maar nooit met de post deze dagen. Ik heb lang niet genoeg kaarten dus ik heb maar bedacht dat ik een aantal
nieuwjaarskaarten maak dan heb ik nog wat tijd over :-).

De kerstcadeautjes heb ik allemaal gehaald maar had een foutje gemaakt haha. We zouden per persoon 6 cadeautjes kopen alleen ik had begrepen dat we voor iedereen 6 cadeautjes per persoon zouden kopen. Ik had dus een beetje te veel. Ik ga van de week nog een aantal dingen terugbrengen die ik nog kon ruilen maar behoorlijk dom haha.
Ik heb mn eerste cadeautje al mogen uitpakken gisteren. 2 dubbelwandige theeglazen! Helemaal blij mee.

Zo ik ga lekker lunchen. Ik hoop dat ik nog wat kan posten voor de Kerst en anders fijne feestdagen.

Groetjes K!m

zaterdag 18 december 2010

Clean and Simple

en nog maar een clean and simple kerstkaartje. Ik vind mn labels echt zo leuk geworden dat ik alleen nog maar labels wil maken :-). De kerstdagen zijn bijna in zicht dus daarna komen er weer andere projecten hoor.
De basis is hetzelfde als van het vorige kaartje maar nu dan roze en met een echte kerst embossingfolder.
Uiteraard met wat restjes kerstpapier wat op een paar stukje na nu echt op is yeah!

Weer dat gekke stukje lint wat vast is gezet met nietjes en mn favoriete letterstickertjes in wit. Deze kaart is ook weer afgewerkt met glimmermist.

Zo ik ben er nu snel vandoor want ik heb straks een afscheidsdiner op mn werk en daarna nog de verjaardag van mijn oma. Die wordt 68 jaar!!

Fijn weekend allemaal. Groetjes K!M

vrijdag 17 december 2010

Joy


Ik vond deze kerstman tussen de kerstspullen van mijn moeder en vond hem zo leuk die moest op een kaart komen. Dit is nog 1 van mijn snelle kerstkaarten.
Basis is cardstock color core bewerkt in een dots embossingfolder. Restjes kerstpapier en een stukje wit cardstock.
De kerstman heb ik vastgeplakt met 3d dotjes zodat hij wat diepte krijgt. De sterren en stippen zijn uit het kerstpapier van Making Memories geknipt en opgeplakt en natuurlijk 1 van de gemaakte labeltjes! Glimmermist mag niet ontbreken dus die heb ik er ook lichtjes overheen gesprayed. Daarna was de kaart niet meer zo stevig dus heb ik er nog een mat van blauw cardstock onder gedaan.
Vandaag laatste werkdag voor het weekend :-)!
groetjes K!m

donderdag 16 december 2010

Merry Xmas

Vanwege een beetje tijdnood ben ik ook maar begonne aan iets simpelere kerstkaartjes. Ik had al labels gemaakt met mijn nestabillities en die verwerk ik op de verschillende kaarten.

De basis is cardstock van 10 bij 15 en het bovenste deel is bewerkt met een embossingfolder. Het labeltje had ik al gemaakt en de ster/bloem heb ik uit papier geknipt en een klein pareltje op geplakt.


Ik weet niet of jullie er een hele lading van hebben maar ik wel. Ik heb het over van die lintjes die geen lintjes zijn haha. Ik kan niet op de goede naam komen maar ik heb er dus een hele bak van en gebruik ze nooit maar onderop deze kaart kwam het heel mooi over. Als iemand op de naam kan komen dan hoor ik het graag haha.
Onder op de kaart nog wat pareltjes, sprayen met parel glimmermist voor het echte kerstgevoel en klaar is klara!

Afgelopen weekend mochten we een paar uurtjes op ons kleine nichtje Nele passen. Ze heeft de fruithappen ontdekt.



Bedankt weer voor het kijken

Groetjes K!m

woensdag 15 december 2010

A Christmas to Remember

Goedemorgen,

ik ben eens aan de slag gegaan met de Tim Holtz technieken. Deze zijn zo leuk om te doen en je maakt echt van niks een heel mooi project. Ik wilde graag een kerstkaart maken en ik had nog een grote stempel liggen van een kerstman die super gedetailleerd is maar het lukte steeds niet om een scherpe afdruk te maken. Uiteindelijk maar eens mn inktpad met inkt bijgevuld en nu kreeg ik echt de scherpste afdruk ooit.

De kerstman heb ik eerst gestempeld op een stukje craft cardstock van 13 bij 13 cm en daarna bewerkt met brushed Corduroy inkt van Ranger. Vervolgens heb ik de randen van de kaart geverfd met gesso (ik geen witte verf maar dacht dit werkt ook wel). Vervolgens heb ik de teksten gestempeld met Vintage Photo. Dit kan gewoon over de randen. De tak heb ik gestempeld met een stempel uit de Ocotber Afternoon kerstkit met pine needles. Daarna veeg je met een vochtige doek over de gedeelten die geverfd zijn en voila je mooie randje komt weer naar voren. Daarna ben ik nog een keer met fired Brick over de gehele kaart gegaan en weer de randen schoongemaakt.
De tak heb ik versierd met rode stickles net als de muts van de Kerstman. De kerstbal heb ik gemaakt met nestabillities en restjes papier. De kersttekst is een rubon.
Verder is de kaart afgewerkt met een swirl van Zva Creative en hotfix sterretjes vervolgens heb ik de kaart gemat op donkergroen cardstock.

Zo weer een heel verhaal! Ik ga deze kaart ook insturen voor de Never Ending Challenge van de Scrapheap. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!


Groetjes K!M

dinsdag 14 december 2010

More Cards!!!

Sorry maar we blijven voorlopig toch echt in de kerstkaarten sfeer hoor. Blijft leuk en ach het is maar 2 maanden per jaar dat je er mee bezig bent. Misschien mn goede voornemen voor 2011 is misschien wel iedere maand een paar kerstkaarten maken, maar misschien heb ik daar dan geen zin in haha.
Maar in ieder geval even terug naar de gemaakte kaarten.


Bij kaart 1 ben ik maar voor het clean and simple principe gegaan en voor het doodlen. Basis is blauw vintage color core cardstock en wit cardstock iets kleiner gesneden. De omlijsting is gedoodled en op de foto weer geschreven. Verder 1 stempeltje uit een kerst stempelset van October Afternoon en deze afgewerkt met een rood hotfixsteentje. Het dessinpapier is een restje october Afternoon, ik ben een echte Nederlander he niks weggooien!! Dit heb ik stiekem ook een beetje van mn moeder haha.
Verder nog 2 hotfixsteentjes en verder niks meer aan doen zou ik zeggen.

Kaart 2: Deze is op dezelfde manier gemaakt als de kaart uit de vorige post. Met de mask van Tim Holtz en distressinkt. dessinpapier komt uit een papierblokje van Basic Grey. De swirl komt ook uit een stempelset volgens mij van de kruidvat. De bloem is zelfgemaakt van papier uit een oud boek en het label heb ik ook zelf gemaakt met een tekstempel uit dezelfde set als de swirls. Verder ook vrij simpel gehouden.

Kaart 3: Over deze ben ik niet helemaal tevreden maar goed. De rand is zelf gemaakt met een zwarte identipen en de tekst is ook zelf geschreven en daarbij heb ik ook mezelf en de hond omlijnd met de pen. Het takje is uitgeponst met een pons van McGill en bewerkt met rode stickles. Als laatste weer een paar stickers uit de kit.




Deze week is het de laatste volledige werkweek van het jaar 2010. Wel gek dat het einde van het jaar zo snel dichtbij komt. Ik vind het wel de gezellige dagen voor Kerst en natuurlijk ook tijdens. In ieder geval deze week nog een volledige week en dan is het al weer kerst. De vrijdag voor Kerst en de maandag na Kerst ben ik lekker vrij. Kunnen we even uitbuiken haha. Voor nu in ieder geval bedankt weer voor het kijken en veel plezier met de kerst voorbereidingen.


Groetjes K!m Posted by Picasa

zondag 12 december 2010

Christmas Time

Is bij jullie alles al in de kerstsferen? Nou bij ons wel hoor. Niels wilde al vroeg de kerst in huis dus bij deze. Vorige week al gezet maar nog geen foto's gemaakt.
In de grote boom zitten groene/parelmoer ballen en zilveren slingers en in de kleine boompjes zit paars en we hebben 2 roze kerststerren.
De katten vinden de donkere dagen voor kerst ook wel prima. Waar een poefje van € 10,- van Leen Bakker al niet goed voor is. Deze staat voor de verwarming dus de katten maken er bijna ruzie om.
Als de een er af springt gaat gauw de andere er op haha.
Groetjes K!m

zaterdag 11 december 2010

Kerstkaarten deel 2

Lekker op dreef met de kaartjes eindelijk. Ik vergat in mn vorige post eigenlijk te zeggen dat ik voor een aantal kerstkaarten gebruik wilde maken van foto's naar voorbeeld in de vorige Cards Only. Dat zag er erg leuk uit dus ik dacht dat ga ik eens proberen. De foto's zijn dit jaar januari gemaakt in de Loonse en Drunense Duinen toen er flink sneeuw lag.

Hiernaast een volgend setje kerstkaarten. De achtergrond van de eerste kaart heb ik gemaakt met een mask van Tim Holtz en Vintage Photo inkt. De bloem is gemaakt van een opgerold stukje geel cardstock. De blaadjes komen van Scrapdelight en de sticker komt uit een kerstkit van Cards Only van vorig jaar.

De basis van de 2de kaart is wit cardstock en met zwarte pen omlijnt. De restjes papier van October Afternoon heb ik aan de randje bewerkt met een mesje. De sneeuwsterren zijn uit papier geknipt en afgewerkt met een hotfix steentje
Daarna heb ik gesprayed met paarse glimmermist en een label opgeplakt.

Kaart 3 is gemaakt van groen cardstock maar dat vond ik iets te donker dus heb ik gesso opgesmeerd. De strook in het midden heb ik eerst gestempeld met versamark en bestrooid met gouden embossingpoeder. Daarna verhit met de heattool. Daarna bewerkt met verschillende kleuren distress inkt en gestempeld met mn tekststempel. Om vlekken te krijgen heb ik er water op gesprayed met de mini mister.

De bloemetjes zijn gerold van wit cardstock en daarna bewerkt met bruine inkt. De vlinders zijn geponst uit bruin cardstock met een Martha Stewart pons. Die vind ik helemaal geweldig en al ontelbaar keren gebruikt haha. Op de foto heb ik geschreven met een zwarte identipen. Ook deze komt ook vaak terug. Hier ook nog een sticker uit de kit. Zo raken ze op he.
Ik heb een flapje aan de bovenkant opengelaten om het label in te stoppen met een uitgebreidere wens. Het label heb ik al heel lang liggen maar vond het nooit ergens bij passen. Hierbi j wel. De letterstickertjes zijn van..eh weet zo het merk even niet. We'r Memory Keepers dacht ik trouwens. Bewerken met inkt en een lintje erin en klaar!

Bedankt weer voor het kijken.



Groetjes K!m





Posted by Picasa

vrijdag 10 december 2010

Kerstkaarten en kerstlabels

Zo ik heb eindelijk foto's kunnen maken van de kaarten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Dit zijn de kaarten met de restjes van vorig jaar die ik braaf probeer op te maken haha. Als je de stapels ziet kan ik de komende 10 jaar met restjes werken.
Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk 1 van de nestabillities van Spellbinders gekocht. Ik wist niet goed of ik ze ging gebruiken maar ben er superblij mee. Ik heb de scalloped circle gekocht en er al een hoop labels mee gemaakt. Zo ook voor de kerstkaarten dan gaat het lekker snel.

De gebruikte materialen voor alle kaarten zijn:
Bazzil wit, rood, roze, groen cardstock. Dessinpapier zijn restjes uit 1 lijn. Ik heb alleen geen idee welk merk. Volgens mij Making Memories.
Cuttlebug Nestabillities Scalloped Circle- Cuttlebug emossing folders.

Martha Stewart randpons- mini hartjes pons en de kleine lettertjes heb ik met een lettertang uitgeponst.
De rondjes zijn uitgesneden met de Cricut net als de grotere bloemen. Verder heb ik nietjes, kleine bloemetjes en de hotfix gebruikt.

Met de labels ben ik wel een avondje zoet geweest maar erg leuk om te doen. Hier ook weer verschillende kleuren (restjes) cardstock gebruikt en restjes dessinpapier. Een tijdje geleden heb ik bij Scrapdelight het kerstpapier van Noel van Making Memories gekocht en een gedeelte voor de labels gebruikt en natuurlijk mijn nestabillities.
De kerstboompjes heb ik uit het papier geknipt. Verder 3d stickers en kerstplaatsjes die ik van mijn moeder heb gekregen opgeplakt.

Nu ga ik snel aan de slag met mijn labels om ze te verwerken op kerstkaarten want met al het staken van de post is het nog maar de vraag of ze aankomen he.

Oh en mijn moeder (Maja) heeft een LO gemaakt met een sketch van Sketchy Thursdays en ze is tot 1 van de favorieten gekozen leuk he. Kijk eens even op haar blog de LO is erg gaaf.

Bedankt voor het kijken. Groetjes K!m
Posted by Picasa