woensdag 26 mei 2010

En dat is 1.....

bruiloft dan. 21 mei is mijn vriendinnetje Marion getrouwd. Het was nog even afwachten of ik er bij kon zijn maar met een aantal ibuprofen en Strepsils lukte het redelijk. Ik was wel helemaal gesloopt aan het einde van de avond maar het was een leuk feestje. Op naar de volgende op 18 juni!!!


Ik heb in de tussentijd ook nog kans gezien om te scrappen. Het was naar aanleiding van een sketch op Sketchy Thursdays maar ik was net te laat met inleveren. Maar goed dan heb ik in ieder geval weer een LO gescrapt toch. Ik heb witte vel geverfd met blauwe en gele verf. Het vel is een beetje gestructuurd dus de verf komt er goed op uit. Verder gebruik gemaakt van een datumstempel, wat mesh en de titel is gemaakt van letters die over waren. Hele bakken vol heb ik maar ik zal ze eens gaan combineren. Is wel leuk uitgevallen al zeg ik het zelf.
Verder ben ik druk bezig met de bedankjes voor de volgende bruiloft. Ik heb beloofd deze te maken maar het is toch nogal bewerkelijk. Ga nu verder met de bloemetjes plakken dan heb ik er 100 af. Dan nog 50 te gaan maar de labels zijn allemaal al gesneden dus dat komt goed. Ik heb nog wel even maar het streven is om ze a.s. vrijdag af te hebben. Is toch wel lekker als dat weer gedaan is. Ik zal dan ook niet zo veel tijd hebben om "gewoon" te scrappen.
Bedankt weer voor het kijken!

vrijdag 14 mei 2010

Vakantie Sauerland

Na het drukke vrijgezellenfeest gingen we gelijk op vakantie naar Sauerland. Het plaatsje Bad Fredenburg. Van tevoren hadden we een beetje uitgezocht wat er allemaal te doen was. We wilden graag naar de Warsteiner bierfabriek maar toen we er aan kwamen was het erg leeg haha. Later bleek dat het pas om 12 uur openging maar goed we hebben het van een afstandje gezien. Daarna zijn we op zoek gegaan naar de druipsteen grotten in Warstein maar deze konden we ook al niet vinden. Wat een fiasco. Eenmaal terug in Bad Fredenburg bleek ook dat je vanaf 14.00 uur nergens meer kon lunchen behalve bij de friettent. Ach ja ook lekker. We hebben ook lekkere schnitzels gegeten en Niels natuurlijk bier gedronken. We zijn ook nog bij de Veltins bierfabriek geweest wat erg interessant was maar daar waren we wel snel uitgekeken omdat het alleen maar een klein bezoekerscentrum was en rondleidingen waren alleen op dinsdag.
Daarna zijn we doorgereden naar Attenburg waar er nog een oude binnenstad te zien was en daar hebben we lekker rondgelopen.
De volgende dag wilden we gaan wandelen en er zijn in Sauerland heel veel routes. Zo ook in Bad Fredenburg. We besloten voor de langste route te gaan die van 14,3 kilometer. Het was wel koud maar met doorlopen kregen we het aardig warm. Op een gegeven moment kwamen we boven aan op een berg waar bleek dat we verkeerd waren gelopen grrr. We waren ongeveer 2 kilometer omgelopen maar ok. Wij weer het pad gevolgd en na 7 kilometer kwamen we aan in het volgende dorpje waar bleek dat de enige herberg die er was dicht was!!!!!Bussen reden ook niet dus we moesten wel gelijk teruglopen. Vol goede moed zijn we gaan lopen en op een gegeven moment was het nog 5 kilometer tot aan Bad Fredenburg maar eenmaal beneden gekomen was ineens Bad Fredenburg verdwenen. We zijn toen maar een andere weg gaan volgen, we wisten wel ongeveer waar het lag maar we liepen dus al niet meer op een pad maar gewoon dwars door de bossen. Op een gegeven moment dacht ik echt dat we er nooit meer zouden komen want we waren al zo lang onderweg. We zijn van half 10 tot 3 uur bijna aan 1 stuk aan het lopen geweest voor we weer terug waren bij het beginpunt. Achteraf bleek dat we 1 bord hadden gemist waardoor we ongeveer een omweg van 10 kilometer hadden gemaakt!!!!!!!!!!!!!!!! Leuk hoor wandelen. Resultaat was ook weer dat we bij de friettent moesten eten omdat alles wederom dicht was. Friet heeft mij nog nooit zo lekker gesmaakt. We waren echt zo kapot dat we om 8 uur na het eten al in bed lagen met ontzettende spierpijn.
Woensdag zouden we naar huis gaan maar eerst zijn we naar de beroemde druipsteengrot Attahole geweest. Heel erg mooi maar wat een vakantie ik moet nu nog bijkomen.

Voor het scrappen heb ik in ieder geval weer genoeg foto's. Ik ben nu bezig met een sketch van Sketch Thursdays die bijna af is. Ik zal em snel laten zien.

Bedankt weer voor het kijken!

donderdag 13 mei 2010

Vrijgezellenfeest

Eindelijk heeft mijn man het probleem op de laptop gemaakt!!! Jeej nu kan ik dus weer fijn alle foto's uploaden en bloggen wat ik wil.
Afgelopen zaterdag heb ik echt een supergezellige dag gehad want het was het vrijgezellenfeest van 1 van mijn beste vriendinnen Marion. We hebben haar om 11 uur overvallen op haar werk ( ze had het wel een klein beetje door maar dat mocht de pret niet drukken). Iedereen kwam verkleed als een inwoner van een land en we hebben Marion verkleed als toerist haha. Dit omdat ze van reizen houdt en al de hele wereld over is geweest. De dag had voor mij ook nog een kleine touch wat scrappen betreft. In de reisgids hebben we ook een pagina gemaakt met foto's van onszelf met de vrijgezel en daarbij een leuke tekst. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze pagina te bescrappen haha.


Als eerste hebben we lekker gelunched met allerlei gerechten uit verschillende landen. Sushi, belgische bonbons, stokbrood en Franse kaasjes. Het was heerlijk. Daarna zijn we gaan sumo worstelen wat behoorlijk lachwekkend en vooral ook zwaar was. Dat pak weegt 10 kilo en na 5 minuten worstelen ben je compleet kapot maar lachen is het zeker. Vervolgens kregen we een workshop salsa dansen met Sangria en toen tapas eten. Na het eten zijn we gezellig de stad ingegaan en moest Marion allerlei opdrachten uitvoeren. Het was een SUPER dag die goed georganiseerd was. Ik lag om 3.30 uur in mn bedje met zere voeten.

donderdag 6 mei 2010

Award ontvangen


Superleuk ik heb een award ontvangen van Marjolijn. Al wel even geleden maar door alle problemen nog altijd niet er op kunnen zetten. Nu even snel op mn werk mn blog bijwerken want hier gaat het lekker snel haha. En nee dit is niet illegaal zit nu in mn pauze ;-).
Dit is de tekst die er bij hoort.
The world of blogging is amazing. Through blogging I made friends of places I have never heard of before. I experienced kindness and caring. I hope my bloggingfriends will pass this award on to only three caring and kind people from anywhere who touched your heart.
Hmmm das lastig. Ik geef em aan mijn moeder Maja en terug aan Marjolijn en aan An. Marjolijn en An hebben em volgens mij al maar dat mag de pret niet drukken haha.
Bedankt weer voor het kijken!!! Snel weer aan het werk.

maandag 3 mei 2010

Via een omweg.....

is het toch gelukt om deze foto's te uploaden. Het duurt erg lang maar goed. Ik moet de foto's dus eerst kopieren naar het externe netwerk van Niels zn werk en dan kan ik vanuit daar mn blog bewerken maar het is wel erg traag. Maar het is dus gelukt. Hierbij dan alsnog mijn lootjes van de workshop van Els. Heb ze dus al even af maar bloggen lukte dus niet. Morgen neem ik de laptop even mee naar mn werk en dan hoop ik dat iemand er verstand van heeft en het kan fixen.
Verder met de Lootjes. De eerste Back in Time is een foto van mij en mn broer. We zijn hier volgens mij allebei ongeveer 17 jaar dus dat is wel leuk. Flink aan het kliederen geweest met alle inkten en geweldige technieken van Tim Holtz. Er zaten een hoop embellishments bij maar de letters heb ik zelf van grungeboard gemaakt en geinkt met verschillende distressinkten. Daarna bewerkt met paper glaze zodat ze mooi gaan glimmen.
De andere LO zijn foto's van mijn allereerste vakantie in Nederland in Knegsel. Was gelijk ook mijn laatste haha. Het verhaal staat op de tags achter de flap. Deze tags zijn ook met verschillende technieken van Tim Holtz bewerkt. Ik kan je vertellen dat het erg verslavend werkt. Ik heb al een aantal kaarten gemaakt met deze technieken. Els nogmaals bedankt!
Verder nog op de rommelmarkt gestaan hier in Oosterhout. Het was in de ochtend echt verschrikkelijk rotweer maar na eenen werd het wat beter. De verkoop ging echt goed. Ik heb voor 115 euro verkocht en dat met allemaal kleinde dingetjes. Kan ik weer kleding van Esprit kopen haha. Ik stond er samen met mn moeder en een vriendin en het was supergezellig. Mn moeder heeft ook nog het een en ander verkocht dus het is overal weer een beetje opgeruimd. Verder nog 1 weekje werken en dan gaan we lekker op vakantie heb er wel veel zin in. Hopen dat het wel ietsjes beter weer is want het is nu maar 8 graden terwijl het vorige week nog 26 graden was. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Lekker scrapweer dat wel maar eerst naar Zumba. Krijg ik het vast warm van.
Bedankt weer voor het kijken.