donderdag 29 april 2010

Ben er nog hoor

Ik leef nog wel hoor maar ik heb problemen met mn laptop waardoor ik dus niet meer kan bloggen en foto's kan plaatsen. Het probleem is nog altijd niet verholpen. Kan dus niet bloggen, niet op de ABN niet op hotmail enz. Heb al van alles geprobeerd maar niets werkt. Als iemand tips heeft hoor ik het graag anders moet ik op zoek naar iemand die er verstand van heeft.
Verder best druk hier met voorbereidingen rommelmarkt morgen, vrijgezellenfeesten en trouwerijen dus weinig scraptijd helaas. Ik heb wel mn Lay-outs van de workshop klaar maar die foto's kan ik dus niet plaatsen grrrrrrrr.
Zit nu even snel in de pauze op mn werk dit bericht te typen haha. Hopelijk is het probleem snel weer verholpen want ik voel me toch een beetje gehandicapt.

Tot gauw!!

woensdag 14 april 2010

3e prijs en een award

Jeeeej heb de 3de prijs gewonnen met mijn Lay-out voor de wedstrijd van De Scrapheap Colorfull Snow. Superleuk en ik mag voor 10 euro in de winkel uitzoeken. Dat kan ik aanstaande zondag dan ook doen want dan ga ik een workshop doen. Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag is er ook een leuke actie in de winkel want iedere klant kreeg 3 kortingsbonnen 1 van 25%, 1 van 10% en 1 van 5% korting dus als je tijd hebt eventjes naar De Scrapheap in Sprang Capelle.

Hieronder de LO waarmee ik heb gewonnen. En verder ook nog van An een award gekregen.
Erg lief van haar bedankt An. Nu is het de bedoeling dat ik 10 dingen over mezelf vertel. Eens even zien.
1. Ik ben 27 jaar.
2. Ik hou van shoppen
3. Ik heb een hekel aan strijken
4. Ik maak iedere week verschillende gerechten dus we eten haast nooit hetzelfde.
5. Ik heb 2 zwarte katten
6. Ik heb bijna alleen maar Esprit kleding
7. Ik ga a.s. zondag een workshop Tim Holtz technieken doen
8. A.s zaterdag passen we voor het eerste keer op Jill
9. A.s vrijdag ben ik lekker vrij
10. en daar ben ik heel blij mee want dan kan ik scrappen :-)
Bedankt weer voor het kijken

zondag 11 april 2010

Taart en nog een kaartje

Zoals ik al zei heb ik afgelopen donderdag een workshop taart maken gevolgd. Alhoewel de taart maken hoefde niet maar wel het snijden, vullen en versieren. Eigenlijk lijkt het een beetje op scrappen haha. We moesten van tevoren een kleur kiezen en ik koos voor rood. Ik had nog geen idee hoe en wat maar ik wilde niet hetzelfde doen als de anderen en dat was voornamelijk roze en paars. Mijn vriendin ging voor knalgroen dus dat was ook gaaf. Eenmaal bezig kwam ik op een tulpentaart. Ik wilde er eigenlijk de titel Ik hou van Holland opzetten maar de vormpjes waren een beetje onhandig dus kreeg die lettertjes er niet mooi uit. Dus dan maar stippen. Hieronder de resultaten.
En hij is inmiddels dus ook al gesneuveld. Ik vond het wel heel zonde maar goed. De vulling heb ik gemaakt van slagroom en viervruchtenjam en afgesmeerd met botercreme. Lekker he. Ik heb pas 1 stukje op en mn man de rest, de andere helft hebben we nu maar in de vriezer gezet want het is echt heel erg machtig.

Na alle taartperikelen ook nog een kaartje gemaakt gisteren bij mn moeder thuis n.a.v. een sketch die eigenlijk voor Lay-outs bedoeld is. Het is een challenge op Ingeborg's Scrapbooking Competitions en ik zag net dat je alleen maar Lay-outs kunt insturen en geen andere projecten, maar goed dan heb ik weer een mooi kaartje he haha. Goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik weet niet of het op de foto een beetje te zien is maar de cirkel heb ik gemaakt met hotfixsteentjes. Een flink karwei maar wel een mooi resultaat. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Bedankt weer voor het kijken!

Beterschap

Ik heb weer meegedaan met de challenge op het
Friday Sketchers Blog. Links de sketch en rechts mijn uitwerking. Ik heb gebruik gemaakt van een "oud" Magnolia stempelafdrukje en een papierblok van Basic Grey. Het frame om het stempelafdrukje heb ik van mn tante gepikt ik vond het zo leuk staan. Ik ben benieuwd of ik deze week geluk heb met de challenge en een leuk prijsje kan winnen. Ik heb afgelopen week een taartenworkshop gevolgd samen met een vriendin. Dit was erg leuk ik zal em in een volgende post even laten zien.








maandag 5 april 2010

Fold it Just Magnolia

Hierbij mijn uitwerking voor de Just Magnolia Challenge voor deze week. De opdracht was minimaal 2 vouwen in je kaart te maken. Ik heb onder aan de kaart een muizentrappetje gemaakt. Dat zijn wel meer dan 2 vouwen dacht ik zo. Ben benieuwd wat jullie vinden. Berichtjes zijn altijd welkom.

Here's is my card for the Just Magnolia Challenge for this week. The challenge was Fold It. I made a muizentrap (Dutch) with nine folds. So that should be enough don't you think. I am curious what you think!! Thanks for visiting my blog.

zondag 4 april 2010

Friday Sketchers

Ik heb ook nog een kaartje gemaakt nav de sketch voor het Friday Sketchers Blog.
De Sketch aan de linkerkant en rechts mijn uitwerking ervan. Ik vind em zelf eigenlijk wel erg geslaagd en als je van kaartjes maken houdt is het zeker de moeite waard om even op het challenge blog te kijken. Ik vind kaartjes maken altijd superleuk om te doen maar soms is de inspiratie hiervoor een beetje weg.
Zo ik ben weer weg. Op naar de volgende Scraps. Ik heb nog verschillende uitdagingen waar ik graag aan mee wil doen en erg weinig tijd om het in te doen helaas haha. Maar goed morgen lekker nog een dagje vrij en dan is het weer een kort weekje. Woensdagavond sporten en donderdagavond ga ik samen met een vriendin een workshop taarten maken doen. Lijkt me echt helemaal geweldig om te doen.
Bedankt weer voor het kijken.

Jaaroverzicht bijgewerkt

Ik ben weer aan de slag geweest met mijn Jaaroverzicht. Een klein beetje de achterstand ingehaald want die werd nu toch wel erg groot. Ik heb week 8 gemaakt (Olympische Spelen) en week 13 ( Ongeluk/Bijgeloof). Hier dan mijn uitwerkingen ervan. Bij de Olympische Spelen heb ik weer flink zitten doodlen en vooral gebruik gemaakt van Glimmermist Lemon Zest lekker knal haha. De plaatjes komen van het internet en het vooral gaat er voornamelijk over dat ik niet zo blij was met de Olympische Spelen omdat daardoor mijn favoriete tv programma niet werd uitgezonden. Ik heb maar besloten dat het tussen de lijntjes schrijven door mn hele jaaroverzicht zal terugkomen. Ik vind het wel leuk staan en mn eigen gewone handschrift vind ik niet zo mooi. Week 13 gaat over ongeluk/bijgeloof. Nou zoals je kunt zien hebben wij daar geen last van met 2 zwarte katten in huis en in ons oude huis woonden we op nummer 13 haha. Ik heb voor deze LO mijn Cricut weer uit het stof gehaald want daar kun je toch eigenlijk zo veel mee he. De titel is gemaakt met de Cricut net als de getallen 13 en het spinnetje bovenin. Verder heb ik ooit een alfabetponstang gekregen van mijn ouders en die is erg fijn voor de kleine lettertjes. Het woord week en black zijn daar mee gemaakt. Verder is het papier van Cosmo Cricket en Magnolia en heb ik de foto bewerkt met mn mesje. De achtergrond was nl. niet zo mooi dus die heb ik gekrast en de stoelwat extra lijnen gegeven. Ben benieuwd wat jullie er van vinden! Berichtjes zijn natuurlijk altijd leuk!!
Oh ja voor een leuke blogcandy met stempeltjes moet je even hier kijken. Deze vrouw maakt trouwens ook geweldig mooie kaarten. Iedere dag kijk ik altijd wel even voor inspiratie.

vrijdag 2 april 2010

Dolls ans Decorations Blogcandy

Kijk dat is nu nog eens leuk. Een nieuw blog met leuke wedstrijden en nu ook ter introductie een spannende blogcandy. We weten niet wat er in zal zitten maar als je al kijkt wat ze in de winkel verkopen kan dat alleen maar helemaal super zijn. Ik ken de eigenaresse van de winkel van een ander forum en zij heeft nu sinds een half jaartje de winkel onder haar hoede. Maar... genoeg gekletst, ga gewoon even hier kijken en meld je aan. En natuurlijk ook eventjes kijken in de winkel Zo dat was het weer, heb eventjes niets om te laten zien misschien vanavond maar nu ga ik eerst richting Amsterdam naar het Van Gogh museum.

Tot snel!

donderdag 1 april 2010

Blind Scrappen en nog een kaartje

Weer een berichtje van mij. Vandaag zijn de complete uitwerkingen van het Blind Scrappen op het forum van De Scrapheap gezet. Hieronder mijn uitwerking. Is wel erg leuk om te doen moet ik zeggen. Het kaartje heb ik gemaakt voor het Dutch Dare blog. De bedoeling was om een lentekaartje te maken waar stof in verwerkt is. Het ruitjespatroon is een stukje stof.
Verder heb ik gebruik gemaakt van Doodlebug dessinpapier, lint, glitterstickers, bloemetjes, brads en hotfixsteentjes. Oh ja je kunt wel zien dat ik erg blij ben met mn distress inks van Tim Holtz gebruik ze echt vaak nu en het is ook mooi om de stempelafdrukjes een beetje oud te maken. Zo wit vind ik ook maar niks. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

Als je nog zin hebt in een leuke challenge moet je even hier kijken.
Ik ga gauw eten want ik heb honger en lekker genieten van mn minivakantie haha. Ben lekker vier dagen vrij.



Bedankt weer voor het kijken