zondag 21 februari 2010

Week 1,2, 3 en 5 jaaroverzicht


Zo ik ben even hard aan de slag gegaan met mn jaaroverzicht. Vorige week zaterdag lekker een middagje bij mn moeder zitten scrappen en hard mn best gedaan! Heb week 1,2 en 3 van het jaaroverzicht gemaakt.


Week 1 was het thema 2010. Wat zijn je verwachtingen en goede voornemens. Ik heb ervoor gekozen om voor de tekst een stempel te gebruiken met de tekst. No one can go back and make a brand mew start. Anyone can start from now and make a brand new ending. Oftewel terugkijken heeft niet veel zin maar vooruit kijken en er zelf wat van maken wel. Dat is dan mijn doel voor 2010.Het papier was eigenlijk donkergroen maar daar is niet veel meer van over haha. Ik vind het wel mooi.

Week 2 had als thema Sneeuw, hoe kan het ook anders met dat weer haha. De foto is gemaakt toen we aan het wandelen waren in de Loonse en Drunense Duinen. Het papier is van October Afternoon, verder heb ik Gesso gebruikt, witte Thickers, paar brads en ik had van mn vriendinnetje Barbara leuk lint en een doosje met allerlei bling gekregen. Dat zit er ook op.Week 3 is vriendschap. De foto''s zijn gemaakt op mn vrijgezellenfeest en tijdens een weekendje weg met mn vriendinnen. Hier ook weer gebruikt gemaakt van gesso, papier weer october Afternoon maar dan de andere kant :-). Martha Stewart vlinderpons errug leuk en verder wat stempels. Waarom hebben we toch allemaal zo veel spullen he. Je hebt eigenlijk niks nodig.

Week 4 had ik al af en op mn blog gezet en dan natuurlijk week 5. Dit thema is Spijt. Pfff die vond ik wel moeilijk hoor. Uiteindelijk kwam ik er op, een collega heeft voor mij Prison Break seizoen 4 gebrand en daar was ik al verslaafd aan maar een hele tijd niet meer gezien vanwege de stop. Dit zaten we dan avond aan avond te kijken en daardoor veel te laat naar bed. Daar had ik de volgende dag dus onwijze spijt van haha. Daar heb ik week 5 over gemaakt.
Week 6 Daar word ik vrolijk van heb ik ook al af maar moet nog even een foto van maken dat doe ik tegelijk met week 7 carnaval (moet nog wel ff gemaakt worden haha).
Net lekker naar De Scrapheap geweest. Daar was er een rommelmarkt en lekker veel spulletjes afgeprijsd. Ik heb wel een aantal leuke dingetjes gescoord. Rub-ons, papier en bloemetjes. Ik kan weer even vooruit. Ik ben scrappen.
Doeg!!!

zondag 7 februari 2010

Jaaroverzicht De Scrapheap

Hallo, hier weer een berichtje van mij. Eindelijk weer begonnen met scrappen en dat is toch wel lekker al zeg ik het zelf. Ben begonnen aan het jaaroverizcht 2010 van De Scrapheap. Het is de bedoeling dat je iedere week een uitwerking maakt rond een thema dat door 1 van de deelnemers wordt verzonnen.

Week 1 is Wat verwacht je van 2010, goede voornemens etc.
Week 2 is Sneeuw
Week 3 is Vriendschap
Week 4 is Koopjes
Week 5 is Spijt








Zoals je kunt zien loop ik al wat weekjes achter haha. Ben in ieder geval begonnen met alle foto's af te drukken die ik wil gebruiken. Dat heb ik gisteren gedaan en ik heb week 4 gemaakt omdat ik precies wist waar dat over moest gaan. Esprit natuurlijk, de tekst op de LO zegt genoeg. Ik scrap het jaaroverzicht op A4 dat gaat lekker snel en ik kan ze in plastic mapjes doen en de map waar ze ingaan een beetje opleuken. Hier dan ook mijn uitwerking van week 4. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. De volgende die ik ga maken is week 2 Sneeuw. Waarschijnlijk met de lijn Jolly by Golly van Cosmo Cricket. Die heb ik van mijn tante gekregen en heb er al wat Kerstkaartjes mee gemaakt maar nog genoeg over.


Als je van stempeltjes houdt is het volgende challenge blog dat binnenkort van start gaat wel erg leuk http://mariannedesign.blogspot.com/ Superleuke stempeltjes en..... een blogcandy dus ik zou zeggen wie niet waagt wie niet wint. Het enige dat je hoeft te doen is een vermelding maken op je blog. Zou wel leuk zijn om deze stempels aan mn collectie toe te voegen!!!















Materialen gebruikt in mijn jaaroverzicht:
- Geel en zwart en bordeauxrood cardstock
- Designpapier Prima Marketing
- Zwarte hotficsteentjes
- Grungeboardletters Tim Holtz
- Zwarte catseye inkt
- Rahyer marker
- American Crafts lint
- Zwarte nietjes
- Martha Stewart vlinderpons

Bedankt weer voor het kijken!!!